2777
2789

لطفا هر راهکاری از بدو تولد بکار بستید برای مستقل شدن و تربیت درست بچه هاتون بهم بگید🥺

دعا تون میکنم🙏🏻🤲🏻

من پسرم یک ماه دیگه پنج ساله میشه اول خدارو شکر که سالمه ولی جونم به لبم رسیده از دستش شوهرم که دیگه از دستش روانیه

هیچ جا جز خونه مامانم نمیتونیم بریم اونقدرررر که لوسه شیطونه هیچ کاری رو نمیخواد یاد بگیره خودش انجام بده!  نه لباس پوشیدن ، نه دستشویی رفتن ، از همه بدتر خونه زندگیم هر روز مثل خونه ایی میمونه که زلزله اومده یا دزد زده بهمون 😔 اونقدرررر که گوشه گوشه خونه رو بهم میریزه به هیچچچچچچ عنوان  نه حرف گوش میکنه نه از ما ترسی داره و حساب میبره

راهکار بهن بدید

منم باردارم و ماه آخرم و جونم به لبم رسیده از دستش

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هم خودتون تربیت کردید بهش انگ لوس و شیطون بودن نزنید چیزی بوده که خودتون پرورشش دادید و الانم خیلی سنش بالارفته و تاحدودی شکل گرفته خیلی چیزها بهتره روی خودتون کار کنید

دیگه زن مهرداد نیستم💔

واگذارش کردم به خودش دسشویی رو از دوسالگی خودش رفت یاد دادم خودش بشوره دستاشو بشوره لباس بعد حموم سشوار بعد حموم خرید میکنم میدم کارت بکشه و....چشم بد از پسرم دور باشه الحمدلله بد نیس پنج سالشه

هر کی لایک کنه جن بیاد بخوابش 😑😑

من خیلی به پسرم تو مرتبی سخت نمیگیرم با تشویق و هندونه گذاشتن زیر بغلش راضی اش میکنم یکم کمکم کنه من با شرط گذاشتن راش انداختم مثلاذساعت 6قرازه اگه آماده باشی بریم پارک خودش مبره لباساشو میپوشه دستشویی که از 4سالگی با تشویق یاد گرفت کار بد هم بکنه قهر میکنم باهاش البته سرچیزای خیلی مهم ولی مدت قهر هم زیاد نمیکنم اما پسرم خیلی بدش میاد از قهر

من مجردم و بی تجربه اما از تجربه ها و مادری کردن اطرافیان برات میگم 

اجازه بده بچه خودش غذا رو بخوره تو بهش نده 

اگه سر هر غذایی که درست میگنی ایراد میگیره بهش پر و بال نده نهایت بگو اگه گشنت باشه میخوری مثلا پانشو مخصوص درست کن لوس میشه 

اگه کسی زدش تو نیفت وسطشون به بچت یاد بده از حقش دفاع کنه و متقابلا واکنش نشون بده 

هرچی گفت بهش گوش بده براش انجام بده تا وقتی حرفی بهش زدی بهت گوش کنه 

تا ۷ سالگی آقا و سروره 

۷ سال دوم باید زشتی ها و زیبایی ها خوب و بد رو بهش یاد داد 

۷ سال سوم به منزله وزیر و مشاوره ازش تو کارا مشورت بگیرین و تو مسائل دخالتش بدین

کاراشو بزار خودش انجام بده بهش مسولیت بده حتی چیزای خیلی کوچیک باهات همکاری کنه دخترمنم ۴سالشه لباس خودش میپوشه،دستشویی خودش میره و میشوره

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
خودتون لوسش کردید باید کارارو ب عهدش میزاشتید

الان گذاشتم همین الان گفتم برو دستشویی جیش کن با اینکه دو ساله داریم یادش میدیم و میدونم بلده رفته جیش کرده شیلنگ آبو باز کرده گرفته روی روشویی و دستمال کاغذیی و درو باز کرده گرفته توی راهرو…

الان نشستم گریه کردن از دستش

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
بچه هم خودتون تربیت کردید بهش انگ لوس و شیطون بودن نزنید چیزی بوده که خودتون پرورشش دادید و الانم خی ...

بچه دارید؟ اگه ندارید بزارید بچه دار بشید انشالله ببینید که هر جور تربیت مادرو پدر باشه بازم نتیجه عکس داره و خیلی چیزها روی روند تربیت تاثیر گذاره

الان گذاشتم همین الان گفتم برو دستشویی جیش کن با اینکه دو ساله داریم یادش میدیم و میدونم بلده رفته ج ...

خب تنبیهش کن هیچی بهش نمیگی 

من مثلا خرابکاری کرده سبد بازیاشو گزاشتم تو اتاق درو قفل کردم تا خرابکاریشو تمیز کرده جمع کرده بعد اجازه دادم اسباب بازیاشو بیاره یا مثلا بازیاشو جمع نکنه یکی دوبار بعضیاشونو قایم کردم گفتم گمشون کردی مراقبشون نبودی رفته تو جارو  یه وقت جمع نکنه میگم باز گم میشه ها یا اگرخودم‌جمع کنم میبرم‌تو انباری اونم تند تند جمع میکنه 

رفته بود صابون سبزو از دسشویی اورده بود مالیده بود ب دیوار دستمال دادم تمیزش کرده بعدشم‌تشویقش میکنم

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!