2777
2789

نه 

یعنی بچه هست

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یعنی هنوز عقلش بزرگ نشده و لجبازه 

البته ببخشیدا 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

من خیلی وقته با کسی قهر نمیکنم

لحظه ای که ناراحتم کنه برای همیشه میذارمش کنار

عمرم با ارزش تر از قهر و آشتی های گاه و بیگاهه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

نه این کجاش دوست داشتنه ...؟؟

هوشیار باش اگه کسی دوست داشته باشه هرکاری میکنه تاخوشحال باشی همیشه

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش

چه ربطی داره؟روزی شونصدتا تاپیک می‌بینم طرف برگشته گفته بچه ها وقتی از بینی نفس میکشه یعنی دوسم داره؟

پری‌ها هیچی نگفتن، زار و زار گریه میکردن پری‌ها                      می‌شنوم؟      https://abzarek.ir/service-p/msg/1225548