2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=296932476]باید طناب و بندازی دور  گردنت بعد هی فشار بدی اینجوری تنفس قطع میشه و میمیری[/QUOانقدر تاپیک خودکشی زیاد شده ،جرات ندارم به بچم بگم بالا چشمت ابروهه،همش میگم نکنه بره خودکشی کنه  

اون طنابو چطور ببندم

به سقف 

ولی تو نکن 

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
دلیلاش زیاده منطقیم هست فقط دنبال روشش میگردم

روش نداره که تو یلحظه میتونی خودتو خلاص کنی🤔

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

چنتا از دلیلاتو بگو

امیدوارم اشک بعدی، اشک شوق باشه✈️//به شما می‌گویند در تاریخ آمده که فلان دختر در سن نه سالگی خانه‌ی شوهر رفته پس به زنان ظلم شده. ولی این را نمی‌گویند که در همان تاریخ آمده که فلان پسر در دوازده سالگی به میدان جنگ می‌رفته و سرش را جلوی شمشیر می‌گرفته. اگر دختر نه ساله بچه است برای رابطه‌ی جنسی که هست، پسر دوازده ساله هم بچه است برای میدان جنگ. فلذا فریب این خناسان را نخورید که تاریخ بشر مملو از ظلم به زنان است. ظلمی اگر بوده، ظلم به نوع بشر بوده. مردان هم صدبرابر زنان از این ظلم متضرر می‌شدند.
اون طنابو چطور ببندم

ببین ول کن تا اینجا اومدی ازینجا ب بعد هن ادامه بده خودکشی کنی‌ این دنیات که هیچی اونور هم از دست میدی

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!
[QUOTE=296932476]باید طناب و بندازی دور  گردنت بعد هی فشار بدی اینجوری تنفس قطع میشه و میمیری[/ ...

نگو خانم 😂 بچه ها حساس شدن الان

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!