2777
2789

دوستان حاضر داخل تاپیک من نمیدونم چطور از پزشکای داخل سایت باید کمک گرفت

اگه بلدید یه جوری خبرشون کنید بیان تو این تاپیک به داد این طفل معصوم برسن.

مغزم داره سوت میکشه

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خیلی از ادما هستن ک خوشبخت ترینن قدر نمیدونن

شاید ظاهرشون این‌جوری باشه منم مشکلات زیاد دارم اما راهش خودکشی نیست ،، میگی یه بار تجربه خودکشی ناموفق داشتی اما نشده پس یعنی خدا داره بهت نگاه می‌کنه میبیننت داره امتحانت می‌کنه و دوست داره هنوز زندگی کنی 

من فقط میخوام برم پیش خدا همین

خدا همه جا پیشته فقط صداش کن شاید الان جواب نده ولی میشنوه خودش گفته از رگ گردن بهتون نزدیکترم 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 
نمیتونم اونجوری ک میخوام زندگی کنم و به اون چیزی ک میخوام برسم

الان دقیقا مشکلتون چیه؟؟؟ چه جوری میخواید زندگی کنین؟بابا همش 17سالتونه یعنی چی اخه بمیرم و...

دور ازجونتون یه نگاه به این مریض های سرطانی بندازید ببینید چیییی میکشن؟ یا بچه های کاری که پراز ارزو هستن

چرا قدر داشته هاتو نمیدونی؟

دوست عزیز شما یا هم فکر منی یا هم وطن من پس بینمون دیوار نکش(:

09191027600

من متاسفانه تنها راه تماس با نی نی سایت اینو پیدا کردم که مربوط به بخش قبول آگهی هستش.

چطور روانپزشک از سایت پیدا کنیم دوستمونو نجات بده.

دوستم استاتر جان همه الان نگران شما شدیم تو رو خدا این فکر لعنتی رو از سرت فعلا بیرون کن تا یکی رو پیدا کنیم درست حسابی شما رو راهنمایی کنه.

استارتر 

عزیزم چرا ساکت شدی

دوستم حرف بزن 

تو رو خدا نری تو این فاصله بلا ملا سر خودت بیاری

بیا حرف بزن بخدا از استرس ما رم کشتی 

قربونت برم نکن این فکر ها رو نکن این کارها رو

ببین مگه بابات معتادنیست خب مگه چندسال زنده میمونه حیف نیست چندوقت بعدازمرگت روحت بیادببینه بابات دیگه داغونه دیگه نمیتونه کاری کنه یاشاید به زودی به رحمت خدا رفت اون موقع پشیمون میشی که چرانیستی تاازازادیت استفاده کنی تازه ۱۷سالته هنوزوقت زیادداری اینم بدون دارن معتادهاروازبین میبرن داخل مواد چیزدیگه ی قاطی کردن تاهمشون روسربه نیست کنن پس حیف نیست یک سال روتحمل نکنی بعدش آزادی بهت تعرض شده باشه چهارتاحرکت دفاع شخصی یادبگیر نزارکسی بهت نزدیک بشه وحشی بازی دربیاد چنگ بزن گازبگیر بابا پاشو تو دختری قدرت دخترتو دفاع ازخودش چندبرابرمیشه