2777
2789
عنوان

دوستش دارم اونم دوستم داره ولی توی رابطست بهش بگم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خیلیا میرن تو رابطه جدید ب هوای اینکه نفر قبلی رو فراموش کنن ولی نمیدونن دارن ب نفر جدید خیانت م ...

هی نمیخوام نمیخوام حتی برای دشمنم چیزبی که دارم میکشم:)

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.

خداوکیلی شماهازندگی روبه چیتون گرفتین 

طرف نزاشته کفن رابطه قبلی خشک بشه رفته سراغ نفربعدی چه دوست داشتنی چراخودتون روفریب میدین اینطورکه این آقا عشق عوض می‌کنه نمیشه بااین سرعت لباس عوض کرد اگه دوستت داشت ازغم دوریت دیگه نمیتونست به کس دیگه ی فکرکنه چقدرراحت میشه شماهاروفریب داد

خداوکیلی شماهازندگی روبه چیتون گرفتین  طرف نزاشته کفن رابطه قبلی خشک بشه رفته سراغ نفربعدی چه ...

نه زمان زیادی نسبتا گذشته و اینکه اصلا مشکل اینه ما وارد رابطه نشدیم به دلیل یه سری مسائل ولی به شدت به هم علاقه مند بودیم حالا اون مسایل حل شده ولی خب پای یه نفر دیگه باز شده در ضمن اینو هم بگم هیچ کدوم فکر نمیکردیم اون مسائل حل بشه

دخترخوب ارزش خودت روبفهم توخیلی باارزشی تولباس یاکفش نیستی که تادل طرف روزدی خیلی راحت عوضت کنه تو انسانی تودخترهستی مقدس ترین موجودی که خداخلق کرده نزارتااین حدپایین بیارنت

عزیزم چه ربطی داره نه من ارزش خودمو اوردم پایین نه ارزش اون پایینه ما مشکل داشتیم و اصلا نتونستیم جدی با هم باشیم این مسیله هم به طور معجزه اسایی حل شد و هیچ وقت فکرشو نمیکردیم که درست بشه