2777
2789
عنوان

دارم دق می کنم خیلی حالم بده

204 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من بعد از زایمان فیشر و هموروئید گرفتم بعدش عمل کردم اما خوب نشدم الانم تنگی مقعد گرفتم.الان سه ساله خوب نمیشم همش درد و خون ریزی.امروز هم تو دستشویی ازم خوب می‌چکید خسته شدم هزارتا دکتر رفتم تا حالا ولی خوب نشدم.دکتر خوبی می‌شناسید توی تهران بهم معرفی کنید.خدا خیرتون بده

دکتر نمیشناسم عزیزم ولی اگر یبوست دارین از پسیلیوم و مسیلیوم استفاده کنین من خودم مصرف کردم خوبه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش ملین میخورم ولی بی فایده ست خیلی عذاب میکشم

ملین تنبلی روده میاره ولی اینا چون گیاهین تنبلی نمیاره همون پودر اسفرزه هست با طعم دهنده و... 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

عزیزم تهران هستی به قم نزدیک 

برو سایت بو علی  آدرس رو پیدا کن ، شماره تلفن هم داره

زنگ بزن نوبت بگیر

دارو ها گیاهی هست

بعد پول ویزیت هم رایگانه

هر سری یه عقلی داره ، تو که همه جا رفتی اینجا هم برو

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .
منم بعد زایمان زخم میشدم، خون میومد، با هر وعده غذایی سبزی خوردن زیاد میخوردم، بعد یه مدت درست شدم. ...

سه ساله هرکاری میکنم خوب نمیشه خیلی خسته شدم واقعا اگه خودکشی گناه نبود خودمو خلاص می کردم

بله یه مدت خوردم اما چون طبعم سرده اسفرزه بهم نمیسازه

ای بابا امیدوارم خوب شی عزیزم من در همین حد بلد بودم🙁

برو پیش یه دکتر حاذق، بالاخره راه داره. خدایی نکرده مرگ نیست که چاره نداشته باشه.

خدا شاهده دکتر خوب پیدا نمیکنم اگه پیدا کنم میرم پیشش

رفتم پیش یه دکتر عمل کردم الانم بیچاره شدم