2777
2789
عنوان

کادو آیفون ۱۳

127 بازدید | 9 پست

برادر شوهرم قبلا زن داشت 

با زنش مشکل داشتن زنه قهر میکنه میره بعد این التماس ک آشتی کن زنه هم میگه بیا خونه بنامم کن حق طلاقم بده تا برگردم 

اینم میره انجام میده 

خلاصه دوماه بعد زنه طلاق میگیره میره 

الان دوسال گذشته فکر زن گرفتن کرد با دوتا زن دوستی راه انداخت که ازدواج کنن ولی ازش پول کندن رفتن 

دیگه خواهر شوهرم دید همش داره ضرر میده یه دختری ک قبلا ازدواج کرده رو معرفی کرد گفت آشنا بشید تا ازدواج 

یه ماه نیست اینا حرف میزنن رفته برای دختره صد میلیون داده آیفون و با این هندزفری جدیدا اسمش یادم نیست گرفته داده 

گفته کادو بله گفتنش 🤣

مادرشوهرم و خواهرشوهرمم حرص میخورن میگن اول ببین عقدت میشه بعد برو انقد خرج کن چرا انقد هولی 

شاید خوب نباشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا از این مدل مردا به تور ما نمیخوره .هر چی پیدا میشه خسیس و گداعه

این خیلی دیگه گیجه فکر کنم 

اخه با به زنی دوست شد میخواست بگیرش زنه تقریبا ۵۰میلیون ازش گرفت دیگه دعوا راه انداخت ولش کرد