2777
2789
عنوان

بچه ها اگر بخوام خودم اصلاح کنم😶

355 بازدید | 19 پست

به غیر از بند و تیغ اصلاح 

با چی میتونم توی خونه اصلاح کنم؟😖

آخه همین هفته قبل با تیغ اصلاح زیر ابروهامو برداشتم بعد دو سه روز یهو زیرشون پرررر و مشکی شد موهایی هم که رشد کرده بودن به شدت سیاه بودن 

از تاریخ ۳/۲۴ کاربری دست منه و دیگه دست دوستم نیست🤗اشنای عزیز اگر شناسایی کردی تاپیکای قبل بیست و چهارم برای من نیست مهم هم نیست شناختی چون اهمیتی نداره برام😉

وکس

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موچین

کل صورت با موچین؟😁

صورتم شبیه صورت حاج اصغر عموی مرحوم پدرمه آنقدر مو داره

از تاریخ ۳/۲۴ کاربری دست منه و دیگه دست دوستم نیست🤗اشنای عزیز اگر شناسایی کردی تاپیکای قبل بیست و چهارم برای من نیست مهم هم نیست شناختی چون اهمیتی نداره برام😉
کرم موبر صورت خیلی خوبه . فقط مارک خوب بگیر صورتت حساسیت نکنه

تاثیر داره و همه رو برمیداره؟🥺

می‌خوام پنج‌شنبه که میرم یه جایی مرتب باشن

برای اصلاح ابرو میخوای یا صورت؟ این برای صورته اگه مارک خوبی باشه آره قشنگ تمیز میکنه

برای صورت 

ابرو رو باید موچین بخرم 

به نظرت زشت نیست کن پدربزرگم پنج روزه تقریبا فوت کرده اصلاح کنم؟

آخه واقعا هیچ وقت عادت نداشتم یهویی هم شد جریان فوتشون 

هیچ وقت یه مدت طولانی عادت نداشتم صورتم پر مو باشه بعدش صورتمم پر مو ابروهامم مشکی پرررر😖

خیلی افتضاح شده

برای صورت  ابرو رو باید موچین بخرم  به نظرت زشت نیست کن پدربزرگم پنج روزه تقریبا فوت کرد ...

من بعد چار ماه امروز رفتم اصلاح 😂اصن معلوم نبود 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
من بعد چار ماه امروز رفتم اصلاح 😂اصن معلوم نبود 

خوشبحالت من یک هفته اصلاح نکنم شبیه بابام و. داداشم میشم😑

خیلی خیلی مو داره صورت و بدنم 

وکس

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
کل صورت با موچین؟😁 صورتم شبیه صورت حاج اصغر عموی مرحوم پدرمه آنقدر مو داره

دور سبیل و ریش ها و جاهایی ک ضمیمه رو لیزر کن عالیه

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺