2777
2789

رفیق قدیمیم خودشو آتیش زده خیلی سوخته وضعش اصلا خوب نیس😭😭😭😭😭😭دوتا بچه کوچیک داره. 

خواهش میکنم براش دعا کنید 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند درصد سوختگیه ، چرا آتیش زده خودشو آخه

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

چ سخت 

عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔

شوهرش بهش خیانت کرده مادرشوهرش خیلی عذابش میداده خیلی وضعش بده با بی هوشی تا الان زنده موندن انگشتاش افتادن 😭😭😭😭😭😭الهی بمیرم اصلا از جلو چشمم نمیره خنده هاش

با شما درد دل می کرد؟ حدس می زدی اینکار رو بکنه؟ 

اره رفیق صمیمیم بوددددد اونجور که من میشناسمش اصلا نباید این کارو میکردم خیلیییی دختر قوی و محکمیه نمیدونم چرا اینکارو کرده.... دو روز بوده شوعرش بچه هارو گرفته بود برده بود خونه ننش این تنها بوده گاز رو باز میکنه در و پنجره هارو میبنده بعدش کبریت میکشه هم خونه خودش هم همسایه میترکه،😭😭😭😭😭😭😭😭😭