2777
2789

قرض امپول یا روغن و سرم چیز خاصی استفاده میکنید؟من موهام پر پشت قشنگه ولی قسمت بالای سرم وز وزیه دوس دارم موهام نرم و ابریشمی باشه نمیخوام لخت باشه همین موجدار خوبه فقط نرم بشه و وز وزیشم بر طرف شه کسی تونسته وز موهاشو به روشی غیر از انواع کراتین رفع کنه؟اگه آره چجوری؟

ریشه که خب رشد میکنه برا همین وز وزیه

من روغن و ماسک مو میزنم همین

اما خب ریشه همینه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریشه که خب رشد میکنه برا همین وز وزیه من روغن و ماسک مو میزنم همین اما خب ریشه همینه

منظورت چیه دقیقا خب من موهام زیاد ریخته دوباره دراومده ولی اونا ک در اومده کوتاهتره طبیعتا اما وز وزی همیشه هم همین بوده فقط یبار ‌کراتین کردم دیگه نمیخوام‌کراتین کنم روغن چی میزنی؟امپول بیوتینم میزنی؟

ن چون موهامون وقتی فرفریه متوجه ریزشش نمیشیم ولی وقتی کراتین میکنیم صافه خودش وقتی میریزه ما متوجه م ...

آخه من حتی یک تار موهم نمیریخت از سرم حتی تو بار داری و شیردهیم ک همه ریزش مو میگیرن من موهام ضخیم و سفت بود بزور میکشیدم کنده نمیشد کنده میشد با کلی درد کنده میشد ولی یک ماه بعد از کراتین یهو تصاعدی ریزش گرفتم جوری ک دست میکشیدم به سرم مشت مشت موهام میریخت یبار تو حموم انقد موهام ریخت که نشستم گریه کردم من موهام خیلی پر بود بقدری ک تو سالن کراتین دو نفری موهامو اتو میکردن بقیه مشتریا همه مو بلند بودن تکی انجام میدادن ولی منو بااینکه موهام کوتاه بود دونفری تازه اونا همه کارشون تمون شد رفتن من اخربن نفر سرم تموم شد اخرشم اون دونفری ک رو سرم بودن هلاک افتادن ولی یهو بعد کراتین کلی از حجمشون کم شد راحت نصف موهام ریخت اما بازم موهام خداروشکر پره واس همین دنبال یه راه طبیعیم واس مراقبت موهام قبل کراتین چی استفاده میکردی؟قرص و امپولم استفاده کردی؟

منظورت چیه دقیقا خب من موهام زیاد ریخته دوباره دراومده ولی اونا ک در اومده کوتاهتره طبیعتا اما وز وز ...

رروغن ارگان

بیوتین نمیتونم چون میرم لیزر

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍