2777
2789
عنوان

شما بگین گناه من چیه؟

174 بازدید | 12 پست

من میدونم همسرم خیلی تحت فشاره. دوری ، مشغله‌های کاری ، غم غربت ، منم تا جایی که تونستم درکش کردم ولی امروز صبح دعوامون شد .یه دعوای حسابی . چرا که دیشب زنگ زد بهم و نت و کلا انتن توی شهر ما قطع شده بود .من نتونستم زنگشو دریافت کنم.شب تا صبح چندین بار چک کردم اگه وصل شده بهش پیام بدم که مبادا نگران شه. صبح دیدم پیام داده تو میدونی من این ساعت مبتونم زنگ بزنم واسه چی نتت روشن نکردی؟من توضیح دادم بهش که کلا حتی آنتن هم نداشتم .چه برسه به نت .ولی اون همچنان از من خرده گرفته ‌‌‌‌‌‌‌‌والان بهش زنگ زدم خیلی سرد جواب داد‌ . من به اندازه کافی دوری داره اذیتم میکنه بخاطر فشرده شدن کارم و کنسل شدن سفرم هم تحت فشارم . اونوقت برخورد اون چی معنی داره ؟ گاهی میزنه به سرم دوسم نداره ولی رفتارش اینو نمیگه .اینکه از این فاصله هوامو داره و داره تمام سعیشو میکنه که برنامه های منو زودتر درست کنه اینو نمیگه .ولی این رفتارشو باید چی در نظر بگیرم

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گناه تو خوشگلیته     شوخی کردم  طولانی نوشتی گل    

دلم خیلی گرفته.خیلی زیاد دلم میخواد سرم بذارم رو شونه یکی هار هار گریه کنم

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

همیشه یک زن باید آرامش خانواده وتامین کنه و مرد نیازهای مالی واقتصادی. کوتاه بیای وبهش بگومیدونم ازین وضع خسته شدی من قدردانت هستم میدونم برای من زحمت میکشی. دلگرمش کن وبراش توضیح بده ک آنتن نبودهوتقصیرتونبوده

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
دلم خیلی گرفته.خیلی زیاد دلم میخواد سرم بذارم رو شونه یکی هار هار گریه کنم

عزیزم خوندم 

شغلش بیرون شهره ... مردا نسبت به زنشون واقعا وابسته ان 

دلتنگ میشن  اونم الان احساس بدی داره حتی اگر روی خودش نیاره 

عزیزم مردای این دوره زمونه واقعا سختی میکشن برای یه لقمه نون حلال درکش کن 

خدا کمکتون بکنه  اعصاب خودت رو خورد نکن قضیه رو هم کشش نده 

برای اامش دلت ایت الکرسی میخونم 

همیشه یک زن باید آرامش خانواده وتامین کنه و مرد نیازهای مالی واقتصادی. کوتاه بیای وبهش بگومیدو ...

فکر میکنی توضیح ندادم؟جوابش این بود که من اون لحظه با ذوق بهت زنگ زدم که صداتو بشنوم و بهت یه خبری بدم ولی وقتی دیدم نتت خاموشه ذوقم کور شد . بهش گفتم من هر شب اون موقع لحظه شماری میکنم بهم زنگ بزنی صداتو بشنوم چرا فکر کردی ممکنه یادم رفته باشه نتم روشن کنم ؟گفت ولش کن فعلا خداحافظ 

فکر میکنی توضیح ندادم؟جوابش این بود که من اون لحظه با ذوق بهت زنگ زدم که صداتو بشنوم و بهت یه خبری ب ...

عیب نداره اون خسته از کاربوده. شما دوباره بهش زنگ بزن بهش دلگرمی بده. فک کر دی چرامیگن زن نقشش توخونواده مهم‌تراز مرده. براهمین چیزاس دیگه. دوباره امتحان کن بامحبت اتفاق دیشبو فراموش کن حتما ج میده. 

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
عزیزم خوندم  شغلش بیرون شهره ... مردا نسبت به زنشون واقعا وابسته ان  دلتنگ میشن  او ...

کاش بیرون شهر بود.خارج از کشوره.من بخدا همه اینارو میفهمم.شرایطتشو درک میکنم. ولی دلم شکست بخاطر چیزی که اصلا تقصیر من نبود باهام اینجوری رفتار کرد.من انقد دوسش دارم که همین الان زنگ بزنه و صداشو بشنوم کلا یادم میره چی شده.

کاش بیرون شهر بود.خارج از کشوره.من بخدا همه اینارو میفهمم.شرایطتشو درک میکنم. ولی دلم شکست بخاطر چیز ...

چندوقت ب چندوقت میاد. شوهرت. 

چندوقت ب چندوقت میاد. شوهرت. 

تقریبا ۶ ماه میاد ۱ماه میمونه قرار بود تیر من برم پیشش که کنسل شد و خب تو ذوق هردمون خورد الان ۷ ماهه که ندیدمش و بخاطر مسائل کاری اونم نمیتونه بیاد

تقریبا ۶ ماه میاد ۱ماه میمونه قرار بود تیر من برم پیشش که کنسل شد و خب تو ذوق هردمون خورد الان ۷ ماه ...

بنظرم هرکاری بکن ک بری پیشش. بعدم نصیحت از من بشنو. هیچوقت از شوهرت انقددورنشو. مردامث زنانیستن سریع یکی رو جایگزین میکنن. من اگه بودم باهاش میرفتم یااصلانمیذاشتم بره.