2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غیر طبیعی یعنی چجوریه؟

هی میخاد بغلم کنه بوسم کنه لپامک بکشه ولی جلو فامیل نمیشه نمیتونه یه جک هایی پیدا میکنه آدم میمونه ولی آدم از خنده روده بر میشه 

اون سری مامانش گف پسرم هرکیو بخاد میرم خواستگاریش منم سرم ت گوشیم بود یه بحظه سرمو آوردم بالا دیدم داره با چشاش بم میگه ت ت منم بی توجهی کردم سرمو انداختم پایین

به جزییات رفتارش توجه کنی متوجه میشی.مثلا ببین رفتارش در برخورد با بقیه با رفتارش با تو یکسانه یا مت ...

ت کل فامیل جمعا ۸ تا دختریم ک سه تاش سنشون کمه اول دوما ولی بقیه بزرگ سالیم اونی ک بین ما سنش کمه خودمم ک امسال کلاس یازدهمم ولی رفتارش با اونا و با من خیلی فرق داره😐💔هی خدا ختم بخیر کنه پنج ساله فهمیدم ولی اواخر بهش مشکوک شدم مخصوصا وقتی حرف از ازدواج و خواستگاری میاد🫥👌🏻

ت کل فامیل جمعا ۸ تا دختریم ک سه تاش سنشون کمه اول دوما ولی بقیه بزرگ سالیم اونی ک بین ما سنش کمه خو ...

پسره تلاش میکنه وقتی با شما صحبت میکنه بهترین نسخشو به نمایش بذاره