2777
2789
میخوام دقیقا روز تخمک گذاری اقدام کنم سیکل هام 29 روزه و 30 روزه هست ولی ماه پیش روز 14 رفتم سونو گفت تخمک آزاد شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میانگینشو میگیری دو روز جلوتر و دو روز بعدترشم حساب میکنی و توی این زمان میری اقدام. مثلا برای شما از روز 13 شروع به اقدام میکنی تا روز 17. ولی بهتره کل ماهو در حالت اقدام باشی ولی این روزها با تاکید بیشتر.
الهی به امید خودت...  
خب قبلش حتما سونو رو برو. چون نمیشه اعتماد کرد که همیشه سی روزه بمونه. روز 13 که بری سونو از روی اندازش بهت میگن که تخمکت کی ازاد میشه از کیت تخمک گذاری و حالات خودت مث درجه حرارت بدنت و نوع ترشحاتت میتونی کمک بگیری
الهی به امید خودت...  
گلم منم درحال اقدامم ماه پیش رفتم سونو روز ۱۲ فولیام ۲۶ و ۱۷ بود ولی اینماه ۱۱ رفتم سونو فولیم ۱۰ و۱۲ بود مشخصه هرماه با اوجه به تغذیه یکم متفاوت میشه من ماه پیش تخم هویج خورده بودم خیلی تپل شده بودن فولیام