2777
2789

البته اینو باید اخر شب میزدم پشماتون بریزه 😁

یه سید تو شهرمونه چن وقت پیش فوت شدن بعد خیلی قابل احترامن و اینا وقتی مرد مامانم شب گفت اخ از شب اول قبر تو گفتم چرا گفت چون هرچی دختر درست میکرد میکشتشون با دست خفشون میکرد😐

دل داده‌ام بر باد هر چه بادا باد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم!😐

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
چه چرت و پرتهایی... نوزادی که بمیره اول میبرنش پزشکی قانونی  بعد چه جوری دختراش رو میکشته؟؟؟

نوزاد نبودن دختر بزرگ بود زمان قدیم به بهانه بی ابرویی خفشون کرد دوتاشونو

دل داده‌ام بر باد هر چه بادا باد...
یه پسره رو هم جسدشو تو یه رودخونه ا از دوسه تا شهر میگذشت پیدا کردن بعد معلوم شد به مادر رفیقش تجاوز ...

دیگه زیادی داری جو میدی...

میدونستی انتشار اکاذیب  جرمه

اگه پلیس فتا بگیرتت و الکی باشن باید بری زندان پس چرت نگوووو

❤❤❤

پسر عموی پدرم سر زنشو برید اونم تو کلاس درس جلوی دانش اموزاش سر شک به خیانت،خودم مددکار هستم قتلای ناموسی فجیع زیاد دیدم 

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

دوتادوختر شیطون و بلا رو تو خونه خابگاهیشون تجاوز کردن دستوپاهاشونو بسته بودن تو همون خونه اتیش زدن

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی