2777
2789
عنوان

جواب پاتولوژی

| مشاهده متن کامل بحث + 11119 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم میگم هزینه عمل و پاتولوژی شما چند شد؟ بیمارستان خصوصی رفتی یا دولتی؟ توده شما چقده بودگ؟ ...

نه خواهش میکنم عزیزم.

نمونه‌برداری نزدیک‌۲و‌۳۰۰ شد که همه جا آزاده.

و تمام و بیمارستان خصوصی انجام دادم ولی من غروب مرخص شدم هزینه ۸ تومن شد.

توده من ۱۹‌ در ۶ میلی‌متر بودکه ۵ سانت از توده رو خارج کرد دکتر

نه خواهش میکنم عزیزم. نمونه‌برداری نزدیک‌۲و‌۳۰۰ شد که همه جا آزاده. و تمام و بیمارستان خصوصی انجام ...

منم امروز رفتم دکتر قرار شد دوشنبه وایر گذاری کنم چون توده کوچیکه سه شنبه هم برم برا عمل ان‌شاءالله گفت حتما باید عمل کنی نمونه برداری نیاز نیست بعد از عمل توده رو میدیم آزمایشگاه منم گفت عصر سه شنبه مرخصی ان‌شاءالله به دعای شما دوست عزیز

عزیزم برا من درخواست وایرگذاری کردن شما میدونین چیه

سلام بله عزیزم منم انجام دادم، روز قبل عمل میری مرکز سونویی که دکتر معرفی میکنه، یه سیم مانند و از طریق سونو گرافی به توده وصل میکنه که موقع جراحی دقیق محل توده رو پیدا کنه و خارجی کنه، وایر گذاری اصلا اذیتت نمیکنه، هزینه اش هم برای من ۲و ۷۰۰ شد

سلام من دیروز عمل کردم شما در مورد تعویض پانسمان چی بهتون گفتن؟؟؟

بسلامتی عزیزم ، ان شاالله که شفای کامل، 

من بعد سه روز پانسمان و‌برداشتم، 

رفتم حموم با شامپو بچه شستم 

بیرون اومدنی هم با سشوار خشک میکردم، هر روز سعی کن حموم بری و این کارا رو انجام بدی، سرم‌شستشو‌ هم داشته باشی با اون زخمت و بشوری عالی میشه، برا من جذبی بود