2777
2789
عنوان

بچمو میاره آیا دلتنگشم

268 بازدید | 21 پست

دارم جدا میشم بچمو دادم به پدرش ۲۰ ماهشه سر یه جریاناتی که مجبورم کرد و میدونم مادرشوهر و پدر شوهرم عمرا بچرو نگه دارن باید خود شوهرم مواظبش باشه منم دادم به پدرش بچرو که تربیت شه ۴ روزه بردتش به نظرتون تا کی نمیارتش ؟؟؟ 

سر کار و اینام نمیتونه بره همش باید مواظبش باشه 

۵ ماهه اومدم و درخواست طلاق دادم و بچم پیش خودم بوده به نظرتون تا کی میتونه بچرو نگه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرش چی میشه؟ زیاد نمیتونه تحمل کنه مگه اینکه یه خانم واس خودشیرینی بچسبه بهش و بچه رو نگه داره تا روزی ک خرش از پل بگذره.

وگرنه اقایون اکثرا تحمل شب نخوابیدن و گریه کردن بچه و عوض کردن پوشک رو ندارن.

اگر مشکلتون حاد نیست سازش کنید.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اگر مطمئنی خانوادش نگهش نمی‌دارند باید تا آخر هفته نهایتا بیاره  ولی در کل میتونی بری بگیریش

اره نگه نمیداره به نظرت یه مرد میتونه تنها بچه نگه داره اسلامم اهل پرستار گرفتن نیست شکاکه به آدما 

آره میاره 

تو فعلا چیزی نگو خودش ظرف همین یکی دو روز میارش اما اگه بگی بیار هم اون از خداش میشه هم متوجه میشه رو بچه ضعف داری و ممکنه بعدا اذیتت کنه حضانتش رو اهرم کنه ک مهریه رو ببخشی 

بحث با احمق ممنوع 🤚
شیرش چی میشه؟ زیاد نمیتونه تحمل کنه مگه اینکه یه خانم واس خودشیرینی بچسبه بهش و بچه رو نگه داره تا ر ...

شیر خشک میخوره نه اهل پرستار گرفتن نیست شکاکه می‌ترسه از پرستار به نظرت تا کی دووم میاره

اره نگه نمیداره به نظرت یه مرد میتونه تنها بچه نگه داره اسلامم اهل پرستار گرفتن نیست شکاکه به آدما&n ...

خب خوبه که نمیتونه پرستار بگیره تا آخر هفته هم خسته میشه فعلا بخاطر اذیت کردن تو داره نگهش میداره

ولی طبق قانون میتونی بری بگیریش

چجوری یه مادر میتونه بچشون بده هیچوقت نفهمیدم خودم ۱۹سالم بود با یه بچه ۱ ساله ، وقتی فهمیدم قصدشان گرفتن بچمه از طلاق گذشتم الان چندساله دارم باهاش زندگی میکنم ولی هرگز یک روز هم بچمو بهش نمیدم حاضرم تا آخر بسازم ولی نگن فلانی بچشو ول کرد

شیر خشک میخوره نه اهل پرستار گرفتن نیست شکاکه می‌ترسه از پرستار به نظرت تا کی دووم میاره

خییییییییلی خییییلی که بتونه تحمل کنه یک هفته تا دهروز.

کارش نمیدونم چیه ولی احتمالا تلاش کنه با بچه بره سرکار و اونم کارش لنگ میشه کنسل میشه کلا.

نهایت ده روز خیلی دست بالا گرفتم البته.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
شاید سر لج ولجبازی اصلا برنگردونه کاش بچه ارو وارد این جریانا نمیکردی اگه مریض بشه بچه چی؟

نمیتونه نگهش داره مطمئنم میدونم برمیگردونه نهایتا نیاورد میرم میگیرمش به زورم شده .نه باور میکنی پدرش بینهایت مواظبشه انقد بهش میرسه از من بیشتر واسه اینه که دادمش بهش خیالم راحته

چجوری یه مادر میتونه بچشون بده هیچوقت نفهمیدم خودم ۱۹سالم بود با یه بچه ۱ ساله ، وقتی فهمیدم قصدشان ...

گله من بچمو عمرا بهش بدم عمراااااااااااااااااا بدونمم نمیده باز برمیگردم پیشششش