2777
2789

سلام دوستای خوبم،لطف میکنید راهنماییم کنین،ممنونم از یکایکتون

خواهر شوهرم خیلی ولخرجه،البته نمیدونم بهش گفت ولخرج یا...همیشه لقمه بزرگتر از دهنش برمیداره،مثلا گوشی ۸۰ میلیونی،برس ۳۰۰ تومنی،هر ماه میره برا تغییر رنگ مو و کراتین...

من و همسرمم تا میتونیم صرفه جویی میکنیم تا یه پولی پس انداز کنیم،بعد این خانوم میاد از ما پول قرض میگیره تا پول پیش خونشو جور کنه یا تو بورس سهم بخره و ازش سود کنه

هر بارم از همسرم پول خواسته بهش نه نگفته،این منو کلافه میکنه که چرا ،یکم کم خرج کن و از ما پول قرض نکن

بنظرتون چی بهش بگم یا چی به همسرم ؟

اون به خواهرش نه نمیگه و این وسط مهره سوخته من میشم

ب شوهرت بگو نه گفتن یاد بگیر و ازت سواستفاده نکنن خنگ خدا

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

اون پولی پس اندازمیکنی تبدیل کن نباشه مثلاهرماه سپرده کن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بهونه خرج کردن برا خودت یا خونه پول بگیر برو پارسیان بخر پس انداز کن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

از بس صاف و ساده ای که از خودت میزنی که بعد خواهر شوهر بیاد بخوره🙄بهترین لباس و تنت کن خوب بخور و بگرد و به خونت برس که پولی نمونه خواهر شوهر بیاد برا شیتان پیتان کردنش ازتون بگیره 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
از بس صاف و ساده ای که از خودت میزنی که بعد خواهر شوهر بیاد بخوره🙄بهترین لباس و تنت کن خوب بخور و ب ...

اون وقت چیزی برا پس انداز نمیمونه،بعد چند سال میبینیم هیچی نداریم