2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگرم بگی باورنمیکنن🤭

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 

ببین کی اومده رو اکانتت

بندازش بیرون 

بابا من دوهفته پیش دغدغه‌م این بود چرا دیر سین زد، الان هر نیم ساعت باید بپرسم خوبی؟اونجا موشک نزدن؟زنده ای؟دوست دارما، نمیر، زنده بمون  

چجوری متوجه شوی الان وست گیه اکانتت

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

برو تو تنظیمات روبیکا 

بعد برو تو حرم خصوصی امنیت بعد بزن رو نشست های فعال هر دستگاهی جز خودت بود پاک کن

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣