2777
2789
عنوان

خدایا این دنیا چقدر بی وفاست.....

1951 بازدید | 12 پست
اموز صبح شوهر خاله مهربانم دار فانی را وداع گفت...هنوز در فکر این هستم که یک عمر با هم زندگی کنیم ودر یک ثانیه همدیگر را از دست بدهیم...یک عمر با مرد مهربان زندگی کردن...تنهایی ای شب را با هم گزراندن ولی حالا تنهای تنها.....باید عزیز دلش را ببرد ودر اعماق خاک تنها بگذاردوخود نیز عمری تنها بماند...هیف که هنگامی که باهم هستیم اصلا قدر هم را نمیدانیم.به نظر من از دست دادن شوهر یکی از سختترین سوگهاست. روحش شاد وبیایی قدر شوشوهایمان را بیشتر بدانیم.....
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به خاله ات وخانواده شما صبر بده ومورد رحمت ا لهی قرار بگیره، نی نی سایتی های گل هرکه اومد مشاهده کرد خواهش می کنم یه فاتحه برای شادی روح ایشان بخواند.مونا جان اگه دوست داری ختم قران به نیت اموات 5 شنبه برگزار میشه خواستی بیا شرکت کن. البته همه نی نی سایتی ها دعوتند
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=52290