2777
2789
عنوان

درد دل ...

81 بازدید | 8 پست

خدایا من همه تلاشی که لازم بود رو کردم تو هر رابطه ای وارد شدم سعی کردم بهترین باشم صادق باشم کم نذارم به همه احساست طرفم توجه کنم من همیشه صدمو گذاشتم وسط شاید اشتباهم همین بود ولی دیگه خسته شدم میخوام به خودم فک کنم از فداکاری خسته شدم، شاید من برای دیدن خوشی ها و خوشبختی های دیگران به این دنیا اومدم اوکی خدایا بازم شکر هیچ گله ای نیس

میشینم و میبینم روابط ازدواجی دوستامو، خواستگاری و نامزدی شونو، بچه دار شدنشونو ... شاید فقط باید برای بقیه ببینم و حسرت بخورم انگاری قرار نیس قسمت من باشه

باشه غمی نیس... بازم راضیم به هرچی خودت مقدر کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سادگی خوب نیس:)

عزیزم ن ک کلا به تقدیر اعتقاد نداشته باشم ولی بیشتر معتقدم هر آدمی زندگیشو خودش میسازه اگه آدمای بد جذبت میشن یا به مرور بد میشن بخاطر اینه ی ضعفی از خودت نشون میدی کافیه این مدلی نباشی همه چی عوض میشه

کلا زندگی همینه همه آدما حداقل ی حسرتو دارن 

متاهلا دوس دارن برگردن عقب ،مجردا دوس دارن ازدواج کنن

اونی ک بچه داره پشیمونه،یکی تو حسرت بچس 

کسی که پزشکی میخونه میگه کاش کار آزادیو انتخاب میکردم ،اونی ک شغلش آزاده تو حسرت شغل دولتیه و.... 

اگه رابطه ای خراب شده مهم نیس شاید مشکل از بی لیاقتی طرف مقابلت بوده اگه هنوز ازدواج نکردی ممکنه خدا ی آدم بهتریو قراره بزاره سر راهت بعدشم ازدواج کردن و بچه دار شدن به معنای خوشبخت بودن نیس تو ظاهر زندگی اطرافیانت رو میبینی 

ساده نباش،اعتماد به نفس داشته باش و خودتو نباز خدا هواتو داره 🙂💞

کلا زندگی همینه همه آدما حداقل ی حسرتو دارن  متاهلا دوس دارن برگردن عقب ،مجردا دوس دارن ازدواج ...

آره میدونم خیلی ازدواج کردن و بچه دار شدن کار خفنی نیس ولی من دیگه از موندن تو این مرحله خسته شدم دوس دارم زندگیمو تغییر بدم یجوری که خونه داشته باشم یکی باشه همدمم باشه و با هم اهدافمونو پیش ببریم  

آره میدونم خیلی ازدواج کردن و بچه دار شدن کار خفنی نیس ولی من دیگه از موندن تو این مرحله خسته شدم دو ...

عزیزم هیچوقت منتظر کسی نمون ک بیاد و زندگیتو تغییر بده شاید اون آدم هیچوقت نیومد مگه خودت چته 🙂💞

ناراحت نباش همه چی درست میشه 

شاغلی؟