2777
2789
سلام خوب هستین؟ دکتر تولیت دکتر خوبی هستن؟چطوری میتونم ازشون وقت بگیرم؟ من سه ساله همش درد و خون ر ...

سلام عزیزم، من چند جا تعریفشون رو شنیدم. تحصیلات بالا( فوق تخصص کلورکتال از آکسفرد انگلستان) و تیم جراحی خیلی خوبی دارند، هنوز پیششون جراحی نکردم ولی برا ۱۱ تیر نوبت جراحی گرفتم، عمل کردم میام نتیجش رو میگم بهتون 

خودم خیلی حساسم و خیلی سرچ کردم و به ایشون رسیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوب هستین؟ دکتر تولیت دکتر خوبی هستن؟چطوری میتونم ازشون وقت بگیرم؟ من سه ساله همش درد و خون ر ...

من ۶ ساله شقاق دارم، اول رفتم پیش دکتر روبیک بهبو و ایشون دارو دادند، داروشون خیلی درد رو تسکین داد ولی من خوب نشدم، بعدش دوباره رفتم پیششون و ایشون تو مطبشون برام بوتاکس انجام دادند ولی من خوب نشدم شاید تقصیر خودم هم بود چون رژیم غذایی ام رو بعدش اصلا تغییر ندادم و زخمم خوب نشد

حالا دیگه چون ۲ تا تجربه ناموفق پیششون داشتم تصمیم گرفتم پزشکم رو عوض کنم و پیش دکتر تولیت عمل شم، امیدوارم دیگه تموم شه این قضیه 

واقعا عذاب آوره

من ۶ ساله شقاق دارم، اول رفتم پیش دکتر روبیک بهبو و ایشون دارو دادند، داروشون خیلی درد رو تسکین داد ...

منم یه بار عمل سنتی کردم اما خوب نشدم مقعدم هم خیلی تنگ شده نمیدونم چیکار کنم

منم یه بار عمل سنتی کردم اما خوب نشدم مقعدم هم خیلی تنگ شده نمیدونم چیکار کنم

وقتی شقاق مزمن میشه یعنی خیلی طولانی میشه(در حد چند ماه یا چند سال) دیگه معمولا چاره ای جز عمل نیست 

بعد عمل هم باید خیلی مراعات کنین تا زخم خوب شه و دوباره عود نکنه

شما دردت بهترشد خوب شدی؟؟

من آره خیلی بهترم، هرچند اگه سفت شه گاهی اولش درد داره ولی دیگه بعدش درد ندارم یعنی گاهی یه لحظه درد میاد ولی ماندگار نیست دردش 

هنوز ۲ ماه از عملم نگذشته

من آره خیلی بهترم، هرچند اگه سفت شه گاهی اولش درد داره ولی دیگه بعدش درد ندارم یعنی گاهی یه لحظه درد ...

یعنی اون درد و سوزش بعد دفع ک کل کانال و درگیرمیکردو تامدت ها بودو نداری ریگه چ خوب

من آره خیلی بهترم، هرچند اگه سفت شه گاهی اولش درد داره ولی دیگه بعدش درد ندارم یعنی گاهی یه لحظه درد ...

سلام عزیزم 

شما رو دکتر کاشانی عمل کردن؟ خوب بود؟ از نتیجه راضی هستی ؟ 

بعد عمل خیلی اذیت نشدی؟ 

عملتون لیزری بود؟ 

منم قراره عمل کنم ممنون میشم جواب بدی 

خدایا زمان زیادی به معجزه ات نمونده ....هر کی خوند بگه امین