احساس می کنم افسرده شدم انگیزه ای ندارم برا کار خونه و اصلا برای هیچی. در حالی که شاغلم و باید برنامه ریزی داشته باشم هرکاری می کنم نمی تونم خودم رو جمع و جور کنم. سبزی می خرم انقدر می مونه پاک نمی کنم می ریزم دور حوصله ندارم فریزرم رو سر وسامون بدم به زور شام و ناهار درست می کنم و لباسا رو می شورم و یه سری کارای روتین. بقیه کارا همیشه یه جاش می لنگه. تازه بچه هم ندارم ساعت کاریمم زیاد نیست مثلا الان تابستون دیگه تقریبا 2 می رسم خونه. نمی دونم تنبلم افسرده ام یا چی کلی پادکست انگیزشی و اینا هم گوش می کنم رو مغزم کار می کنم اما انگار نه انگار. دیگه امروز انقدر بی حال بودم مرخصی گرفتم نتونستم از خواب بیدار بشم
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
دیروز تو یه تاپیک خانومای شاغل خوندم خانومه می گفت هر روز ساعت 4 بیدار میشم غذا درست می کنم یکی می گفت هر روز میرم باشگاه، یکی می گفت میرم کلاس نقاشی و ...یعنی من صبح 4 بیدار بشم حتما عصر باید 4 ساعت به جبرانش بگیرم بخوابم
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!