2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز هویج فلفل دلمه 

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

آره باید تو شیشیه آب جوش بریزی 

آب سرد نباشه ها میشکنه

دوتاش جوش باشه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

گوشت رو بنداز تو شیشه نمک و فلفل  بزن .درش هم ببند بندازش تو ظرف اب جوش بذار بپزه .

بعدشم سلیقیه ای ... خیلیا برگ بو میزنن . بعضی ها سیر ..

من طعم طبیعی خودش بیشتر دوست دارم ... نمک و فلفل زیاد 

گوشت ترجیحا استخون دار با یه کم نمک و یه ذره فلفل سیاه با نصف لیوان آب و یه دونه پیاز که فقط 4 قسمت کردی که بعدا راحت جدا بشه بذار تو یه شیشه درش رو محکم ببند بذار داخل اب جوری که درش از سطح اب بالاتر بشه آب نره توش بذار جوش بیاد، سه ساعت ریز بجوشه میپزع معمولا، بذار خنک که شد درش رو باز کن. داغ زیر اب نگیری میشکنه

یادمه برای کرونا درست کرده بودیم

گوشت بدون چربی گوسفندی و پیاز ، آبجوش داخل شیشه  و ادویه نمک و فلفل...

بعد هم شیشه رو میزاری توی دیگه آب جوش

تایم دقیق شو فقط نمیدونم 

که بعدا از آب داخل شیشه میشه به عنوان عصاره گوشت استفاده کرد

(:

دراصل پیازهست باگوشت وکمی آب که توشیشه می ریزند و شیشه راداخل آب میذارن جوش بیاد وبجوشه باحرارت کم البته 

بیشتر حالت تقویت برای بیمار یاکودک و...هست

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶