2777
2789
عنوان

مامان ها بچه ۵ ساله بیایین

370 بازدید | 53 پست

سلام دخترم ۵ سالشه فوق العاده حساس و کنجکاو و یکمم فضول 😬😬

حس میکنم داره خبر کش میشه بهش میگم نگو به کسی چی تو خونه اتفاق افتاده یا کجا میخواییم بریم باز یک کاری میشه سریع میگه نمیدونم چی برخوردی بکنم 

مثلا ما امروز میخواییم بریم سینما دیشب هنوز باباش نیومده همه رو گزارش داده که با کی میخواییم بریم 

مخفی نمیخواستیم بریم خودم میگفتم به همسرم اون همرو کفت خیلی تو حرف میپره 

میشه یک راهنمایی کنید 

خیلی حساسم تو این زمینه 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗

دختر منم همینه تازه چغلی هم میکنه .مثلا بچه زن داداشم دست کرده تو باغچه با دو اومده به مامانش میگه بچه تون دس کرده تو باغچه 

با باباش بره تا سرکوچه میدوعه همه چیو بهم میگه 

با مادرشوهرم یه ساختمونیم 

همه اخبار و اطلاعات رو بهشون میده

هر چیم میگم نگو انگار یادش میره 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم همینه تازه چغلی هم میکنه .مثلا بچه زن داداشم دست کرده تو باغچه با دو اومده به مامانش میگه ب ...

وقتی ازبچه خیلی سوال میکنن این میشه،حواسش به پیرامونش جمع میشه

وخدایی که بشددددت کافیست❣
دختر منم همینه تازه چغلی هم میکنه .مثلا بچه زن داداشم دست کرده تو باغچه با دو اومده به مامانش میگه ب ...

وای منم همین طوری با مادرشوهرم تو یک ساختمونیم وقتی میره پایین کی اومد چی خوردیم همرو میگه خیلی هم میگم نگو باز میگه 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
وقتی ازبچه خیلی سوال میکنن این میشه،حواسش به پیرامونش جمع میشه

چکار کنم که نپرسن من خودم مثلا میاد میگه مامان جون اینا فلان غذا داشتم دعوا میکنم میگم نباید هر چی دیدی و شنیدی بیایی بگی ک مامان

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
دختر منم هنوز باباش داره کفش در میاره همرو گزارش میده

دعواش میکنی من که خیلی دعوا میکنم بازم میگه 

وای منم همین طوری با مادرشوهرم تو یک ساختمونیم وقتی میره پایین کی اومد چی خوردیم همرو میگه خیلی هم م ...

چکار کنیم بنظرت۰🥴

ضربتی جلوش وایستا..و گرنه بزرگ که میشه یک شهر رو به هم میریزه...البته نازنین شاید بیش فعالم باشه ها...بیش فعال ها یک ویژگی دارن بهش میگن oversharing یعنی زیاد راجع به خودشون اطلاعات به استراک میزارن که رفتار تکانشی محسوب میشه..ببین اگر اونه که باید هیجانش کنترل کنی.

فعلا تا اینطوری هست خبرا رو دیرتر بهش بگو

اینکه خبری مثل سینما رو گفت چون بچه خیلی هیجان افتاد و خوش حال بود

در طول روز باهاش در حد خودش درد و دل کن بچه ای که مادر باهاش درد و دل کنه اون بچه متفکر و دهن بسته میشه

بازم خودت باید دختتو ببینی چون پسر بزرگه من دهن بسته هست ولی پسر دومیم دقیقا توی خوته اسمشو گذاشتیم بلندگو

البته با پسر دومیم درد و دل نمیکنم فقط با بزرگه درد و دل میگم اونم در حد سن خودش 

درد و دل نشد حرف بزن  زندگی یادش بده