2777
2789
عنوان

امپول سه ماهه ضد بارداری زدم

3519 بازدید | 27 پست

الان ماه اول هست که زدم ولی پری نشدم .

میترسم باردار باشم .

کیا تجربه دارن میشه لطفا راهنمایی کنید 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

منکه اینقد میترسم قابل اعتماد نیست تازه زایمان کردم این چند سال همش جلوگیری طبیعی داشتم دوست داشتم برم لوله هامو ببندم متاسفانه میگن زیر چهل سالی قبول نمیکنن با اینکه 3تا بچه دارم کاش یه راهی بود خیال ادم راحت میشد،🤕🤕🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من میزد 

کیست سینه گرفته بود 

رفته بود دکتر گفت بخاطر آمپوله 

آمپوله قطع کرد یه دوره دارو مصرف کرد خوب شد... 

راه های دیگه هم هست😑

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
مانع پریودت میشه دیگه🙄

آخه میگن الان با زدن این آمپول ها هم امکان بارداری هسن. نمیدونم چیکار کنم .

دوتا بچه دارم اصلا از ترس اینکه باردار نشم آمپول زدم حالا میگن مطمئن نیست 😒

منکه اینقد میترسم قابل اعتماد نیست تازه زایمان کردم این چند سال همش جلوگیری طبیعی داشتم دوست داشتم ب ...

کاش واقعا میشد .

من دو تا دارم ولی اصلا توان سومی رو ندارم .

دوس ندارم گناه کنم ،خدایا خودت کمک کن باردار نباشم 

مامان من میزد  کیست سینه گرفته بود  رفته بود دکتر گفت بخاطر آمپوله  آمپوله قطع کرد ...

ایشون خیلی زیاد استفاده کرده .

من همین یه دور زدم دیگه نمیزنم .الان میگن طبیعی بهترین روشه .

کاش واقعا میشد . من دو تا دارم ولی اصلا توان سومی رو ندارم . دوس ندارم گناه کنم ،خدایا خودت کمک کن ...

ایشالله خیره امپول سه ماهه ک‌ میزنی دیگه تا سه‌ماه پریود هم‌ نمیشی مگه در خد لکه و اینا نگران نباش

ایشالله خیره امپول سه ماهه ک‌ میزنی دیگه تا سه‌ماه پریود هم‌ نمیشی مگه در خد لکه و اینا نگران نباش

ایشالله .دعام کنید تو رو خدا . 

ایشاله هر چی از خدا بخواید بهتون بده . فقط دعا کنید من باردار نباشم  

ای یو دی بزار خیلی بهتره من 6ساله دارم راضی ام اولش حجم خونریزیت بیشتر میشه بعد نورمال میشه

اونم که میگن میره بالا و نمیدونم حاملگی خارج رحم میاره و از این حرفا. 

آخه میگن الان با زدن این آمپول ها هم امکان بارداری هسن. نمیدونم چیکار کنم . دوتا بچه دارم اصلا از ت ...

عزیزم وقتی بچه نمیخواهی باید دو تا روش جلوگیری داشته باشی

یکی مثلا همین امپول یکی کاندوم یا مثلا ای یو دی

اینطوری خیالت راحته 

الانم پری نشدی شاید این امپوله باعث اختلال تو پریودت شده باشه 

کاربر خیلی قدیمی هستم ...