2777
2789
عنوان

شما زود می‌بخشد یا کینه ای هستید؟؟

119 بازدید | 17 پست

من نمیتونم مادرشوهر و پدرشوهرم رو ببخشم دست خودم نیست حتی با این که الان مادرشوهرم سرطان سینه گرفته وپدرشوهرم سکته کرده حرفاشون و کاراشون یادم نمیره نمیتونم بیارمشون خونم بهشون کمک کنم چون با این که مریضن بازم دست از کاراشون بر نداشتن همه جا غیبتم رو کردن ابرو برام نذاشتن تازه رفته خونه مامانم گفته من خوشم از دخترت نمیاد دیگه نه باهاش کار دارم نه باهام کار داشته باشه فقط چون مثل خودش بهش زنگ نزدم فقط یه بار رفتم سر بزنم بهش بدش اومده از من.خودم با بچم نمی‌ریم پیشش ولی به شوهرم میگم برو به مادرت سر بزن گناه داره می‌ره وقتی بر میگرده با من بد میشه نمیدونم چرا و این که خودش گفته برا حرف مردم میخواد من بهش سر بزنم وگرنه چند بار به شوهرم گفته میخواد فقط بچم رو ببینه منم بچم رو با هیچ احدی نمیفرستمش بیرون باید خودمم باشم اگه بچم میخواد باید منم بخواد.بعدشم اگه باهاشون خوب رفتار کنم ۱۵روز در ماه خونه ما هستن میخورن میخوابن یه لیوان جا به جا نمیکنن منم با وجود یه بچه شیطون واقعا انرژی مهمون داری ندارم بخدا اونم هر ماه ۱۵ روز نمیدونم چیکار کنم الان که نمیان واقعه احساس آرامش میکنم ولی میترسم چیزیشون بشه خدا نکرده برم مراسم خانوادشون جرم بدن چون خودم روی دومشون دیدم خیلی بی فرهنگن متأسفانه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین سریع  رفتارم رو خوب می کنم و می بخشم ولی از دیدن کارما بسیییییااااار لذت می برم 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
منم نمیتونم ببخشم واقعا حتی با این که سرطان گرفته مامانم میگه ببخش من میگم نمیتونم

آدم دست خودش نیس نمیتونه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
متنتون رو نخوندم  اما من میتونم در عرض پنج دقیقه ببخشم بسته به شرایطی. اما هرگز رفتارم مثل قبل ...

خوبه که میتونید ببخشید من واقعا نمیتونم حتی با این که سرطان گرفته 

همش فکر میکنم چقدر آدم بدی هستم ولی دست خودم نیست دلم سیاه شده ازشون 

دل که سیاه بشه هیچی روشنش نمیکنه ولی اگه میتونی ببخش 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
دل که سیاه بشه هیچی روشنش نمیکنه ولی اگه میتونی ببخش 

آخه می‌دونی من مثل خودش باهاش رفتار کردم  پیش مادرم گفته ازم بدش میاد بعد چطور من باید برم ازش معذرت خواهی کنم که باهاش اونجوری بودم نمیتونم پیشش سر خم کنم درسته مریضه ولی گناه کار من نیستم اون باعث اینا شد

آخه می‌دونی من مثل خودش باهاش رفتار کردم  پیش مادرم گفته ازم بدش میاد بعد چطور من باید برم ازش ...

پس سعی کن ازش دور باشی اینجوری خودت اذیت نمیشی 

زندگی خودته گلم میتونی ببخشی میتونی هم نبخشی اما من میگم خودتو اذیت نکن

بخدا فکرم همش مشغوله میگم من چقدر آدم بدی هستم اون مریضه ولی اون با این که مریضه بازم شوهر منو پر می‌کنه پیشش گریه دروغی می‌کنه از این فیلم ها بازی می‌کنه تا دل شوهرم به دست بیاره

بخدا فکرم همش مشغوله میگم من چقدر آدم بدی هستم اون مریضه ولی اون با این که مریضه بازم شوهر منو پر می ...

هیچم ادم بدی نیستی معلومه ک ادم نمیاد ی مار کبری بیاره تو خونش ک خودشم گیر باشه (البته ببخشیدا) قلق شوهرت دیگه باید دستت اومده باشه تا الان! میتونی بزنی به مظلوم نمایی یا چمیدونم و ی حرکتی بزنی کمتر بره اونجا ولی خودت اصلا نگو‌ بهش ک برو یا نرو