2777
2789

دو سه ماه دیگه قراره ازدواج کنم 

و خیلی چیزی از زندگی و خونه داری و اشپزی نمیدونم😭😭

نه اینکه هیچی هیچی بلد نباشم در حد مبتدی هستم

والان یه جوری استرس گرفتم و حالم بده 

که انگار تازه فهمیدم چه مسئولیتی رو قبول کردم😔

انگار تاحالا تو حالت فانتزی نامزدی و این رفت وامدا بودم انگاری که اصلا تو ذهنم نبوده که یه زندگی هست یه مسئولیتایی هم هست و هرچه بیشتر بش نزدیک میشم حالم دگرگون تر میشه

نه اینکه اصلا به اینا فک نکرده باشم نه

خب میدونستم منظورم اینه که وقتی نزدیک تر میشم حس میکنم سخت تر هستن این مسئولیت ها از چیزی که تصور میکردم

و چیزی که این استرس رو برام بیشتر میکنه اینه که خانواده همسرم همشهری نیستن و قراره برم شهر غریب و پیش خانواده همسرم😭

اونایی که ازدواج کردن تازگیا؟یعنی همتون واقعا از اول همه چی بلد بودین؟واکنش بقیه یا همسرتون به نا بلد بودن چی بوده

چیکااار کتم😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر زیبا 

استرس نداشته باش 

اشپزی ک بلدی 

خونه تاری هم بلدی 

بعدشم هرچی بلد نبودی زنگ بزن از مامان گلت بپرس یا سرچ کن 

ب رو خودت نیار ک بلد نیستی نزار کسی بفهمه 

نو اور پ قوی باش

تو از پسش برمیای

نه عزیزم منم استرس داشتم هیچیم بلد نبودم شب سرچ کن روز درست کن 😂😂 راز خونه داری منه 🤣 البته تاحالا هرچیم درست کردم طعمش عالی بوده شوهرم همش میگ بلد بودی رو نمیکردی

یاد میگیری ناراحت نباش 

چون دارم میرم تو یه خانواده غریبه و خیلی با رفتارا وخلق وخوشون اشنا نیستم بیشتر استرسیم میکنه

تاحالا به تنهایی مسئولیت پذیرایی یه مهمونی رو مثلا قبول نکردم خونه خودمون مثلا و اینکه قراره باشه اونجا کسی خونمون بیاد😭حس میکنم خیلی سخته

و اینکه یه ادم بد مهمونم هستم کلا😭😭

و میترسم از پسش بر نیام

چون دارم میرم تو یه خانواده غریبه و خیلی با رفتارا وخلق وخوشون اشنا نیستم بیشتر استرسیم میکنه تاحال ...

دختر خوب تنها نیستی ک 

اسمش روشه زندگی مشترک

اینم بگم تنبل بارش نیار از اول تو کارای خونه مشارکتش بده

من نیامده‌ام با تو باشم، من آمده‌ام تو باشم.                            هیزم آتش نمی‌گیرد!آتش می‌شود✨
نگران نبااش🙂

سعی میکنم ولی همش هی میاد تو ذهنم که اگه مثلا یه روزی خانواده همسرم همه بخوان بیان خونمون منی که کل اشپزیم در حد یه زرشک پلویی خورش ساده ای ماکارونی چیزی هست و سرگرم مهمون که میشم یادم میره پذیرایی رو .چیکار کنم؟گند میزنم ابروم میره که

فکر یک کار از انجام اون کار بیشتر به ادم استرس میده

بهش فکر نکن و فکرتو مشغول چیزای دیگه بکن

در مورد خانواده همسرتم:رسمی باش،زیاد قاطیشون نشو و زیاد یخ هم نباش،بیشتر گوش کن تا بخای بگی،تو جمعهای خانوادگیشون نظر نده ،اینا رو رعایت کن تا یواش یواش باهاشون بیشتر اشنا بشی و اخلاق و حساسیتهاشون دستت بیاد