2777
2789
عنوان

نمیدونم از فکر ام ار ایم چیکار کنم شب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 65 پست
دکتر هیچی نگفت خدا واسه گول نسازه بخدا تا ی هفته پیش داشتم مث مردم عادی زندگیمو میکردم تازه حال روحی ...

دقیقا ۱ماهه ت این وضعم امروز فکر خودکشی بودم ب منم گفتن مشکوک به سرطان و تومور هنوز جواب آزمایشم نیومده 😞

🌈کاربری سال ۹۷تعلیق شد😐🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر هیچی نگفت خدا واسه گول نسازه بخدا تا ی هفته پیش داشتم مث مردم عادی زندگیمو میکردم تازه حال روحی ...

شما بیشتر افسردگی داری تا مشکلات دیگه. 

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
واسه گز گز خوب آزمایش ندادی‌مگه

نه قشنگ سریع رفتم سراغ اصل کار ب حس خودم کم خونی و کمبود ویتامین دی دارم یا ویتامین ب

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

ووای عزیزم خودت ب خودت داری الکی استرس میدی گزگز دست و پا کمبود ویتامین و کم خونی هس. ام اس کلی علائم داره مگه الکیه.

کلا نزنید تو نت. من نتیجه یک جواب آزمایش رو تو گوگل زدم یک بار از سرطان میگفت یک بار از ایدز میگفت داشتم سکته می کردم پریدم تو اتاق مطب دکتر همه بدنم می لرزید آخرشم گفت هیچی نیس سالمی از استرس چند تا دکتر بردم نشون دادم. ما اطلاعات کافی نداریم نباید گوگل سرچ کنیم

شما بیشتر افسردگی داری تا مشکلات دیگه. 

افسرذگی داشتم الان افتتضام قشنگ امروز اصمیمم ب خودکشی میگرفتم فکر بچمم نمیکردم ی جور جنون بهم دست میداد اخرش پا شدم خودمو سرگرم کردم لچببین اینجوریم حوصلم حرفای خودمم ندارم

دقیقا ۱ماهه ت این وضعم امروز فکر خودکشی بودم ب منم گفتن مشکوک به سرطان و تومور هنوز جواب آزمایشم نیو ...

خب سرطلان کجا بابا من ی غدم تو سرم دارم از بچگی داشتم اصلا پیگیرش نشدم مامانمم هیچوقت دکتر نبردتم الان جواب ام ار ای بیاد میگه غدم داری 🤔

ب منم گفتن مشکوک ب سرطان  هنوز جواب آزمایشم نیومده😞شب و روز گریه میکنم

این تمرینات و انجام بده و فقط ب سلامتی فک کن. این دکترا آدما رو سکته ای می کنن. برادرشوهرم و گفتن سرطان حنجره داری بدبخت چقدر دکتر رفت تا این ک مشخص شد هیییچ مشکلی نداره. دوستمم مشکوک شده بود دکتر آزمایشش سالم بود. ب امید خدا ک سالمی عزیزم ولی حتما از کانال استاد امیر شریفی تو سروش استفاده کن اسم کانالش هس قانون جذب و قدرت ذهن. در مورد قانون جذب هس البته ک قانون جذب غیر از خدا و قرآن نیس و براساس خدا و قرآن هس اینو گفتم ک فکر نکنی قراره شرک پرستی کنی. من خودم از این دوره ها استفاده کرده و نتایج بی نظیری گرفتم. این تمریناتم ک گفتم انجام بده چون وقت نداری ک اول بری مطالب کانال رو گوش بدی حتما تمریناتم انجام بده رو کاغذ بنویس اینا رو برای خوت و تکرار کن. تو کانال امیر شریفی خیلی ها نتایجشون و گفتن و خیلی ها بودن ک مبتلا ب سرطان بودن و درمان شدن

ووای عزیزم خودت ب خودت داری الکی استرس میدی گزگز دست و پا کمبود ویتامین و کم خونی هس. ام اس کلی علائ ...

واقعا واای هرشب با قرص خاب خودمو خاب میکنم صبحا اولین فکرم ام ار ایمه حسم میگه هیچی نیست

این تمرینات و انجام بده و فقط ب سلامتی فک کن. این دکترا آدما رو سکته ای می کنن. برادرشوهرم و گفتن سر ...

من انقد استرس میگیرمت ی جور ضعف دارم این مدته باید اب قند بخور دیشب شوهر میگفت ی دبه درست کن ی ملاقم بزار توش راحت هی بخور.وااالا این مردا چه بیخیالن بهم میگه دل شیر داشتی رفتی ام ار ای.من بودم نمیرفتم کلا ادم بیخیاله

بخدا انقد تو این یک هفته مم بخودم استرس دادم کل عمرم ندادم خستم من ک هیچ نشده خودمو باختم اخه من کی ...

افسردگی داری گلم با همین کانال ک گفتم پیش برو همه چی درست میشه منم دعا می کنی

دقیقا ۱ماهه ت این وضعم امروز فکر خودکشی بودم ب منم گفتن مشکوک به سرطان و تومور هنوز جواب آزمایشم نیو ...

ب امید خدا سالمی ولی حتی اگر یک درصد خدای نکرده بود این و بدون گلم دشمن این بیماری ترس و ناامیدی هس. یکی از فامیلامون داشت نزاشتن بفهمه خوب شد و تا پیری زندگی کرد اتفاقا سنشم خیلی رفت بالا

افسردگی داری گلم با همین کانال ک گفتم پیش برو همه چی درست میشه منم دعا می کنی

حتما عزیزم ولی قاطیم اصلا نمیدونم دور ورم چی میگذره مثلا ی دلیلش بیخوابی طولانی مدت بود خوندم ک من همیشه بی خابم 

افسردگی و حال روحیم داره بچمم نابود میکنه همش جلو چشمش گریه میکنم امروز میگفت بزرگ بشه چه تصویری از من تو ذهنش داره دوس دارم بچم قوی باشه با اعتماد بنفس ولی چطور وقتی خودم داغونم

حتی یک نفر بود تو کانال استاد شریفی میگفت همش تصور می‌کردم ک گلبول های سفید بدنم اومدن ب جنگ سلول های مخرب و همشون و نابود کردن. و درمان شده بود. وقتی انرژی مثبت بدی سلول ها بازسازی میشن

ب امید خدا سالمی ولی حتی اگر یک درصد خدای نکرده بود این و بدون گلم دشمن این بیماری ترس و ناامیدی هس. ...

واای نگو من ادم این حرفشم نیستم بخدا ک نیستم تازه روزای خوبم شروع شده