2777
2789

میام سراغ گوشی علاعمش میخونم وحشناکه انگار هرروز یکیش توام روشن میشه

فک کنم تو یک هفته یک لحظه نشده ب ام اس فک نکنم

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فقط ام ارا ای دادم جوابش نیومده 

جوابش که فورا نمیاد. بعد چند روز بهت پیامک میزنن.‌وقتی آماده بشه. یکم طول میکشه.‌من فکر کنم بعد ۱۰ روز اومد

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
واسه چی میخوای ام آر آی بدی.‌من قبلا رفتم. چرا میترسی

ام ار ای دادم گز گز دستو پا دارم الان استرس گرفتم شدید شده 

حتی اگر دکتر مشکوکم هس بهت چندتا تمرین میدم انجام بده اگر دوست داشتی 

همینجوری شب ک می خوابی و صبح ک. بیدار میشی بگو 

سپاس گزارم سپاس گزارم سپاس گزارم از نتیجه عالیه ام آر آم

سپاس گزارم....... از سلامتی کامل بدنم 

علایمت چیه ؟ دکتر گفته مشکوکی؟؟

دکتر هیچی نگفت خدا واسه گول نسازه بخدا تا ی هفته پیش داشتم مث مردم عادی زندگیمو میکردم تازه حال روحیم خوب شده بود میخابیدم با بچم بازی میکردم حالم عالی بود تا بخاطر این گز گز دستو پا زدم. اینترنت حالا هرروز زنگ میزنم شوهرم زار زار گریه میکنم حوصله نه خودمو دارم نه بچمو امروز بشوهرم میگفتم بیا از هم جدا بشیم اصلا تصمیمم دارم خودکشی کنم بخدا نه الکی حالم داغونه

حتی اگر دکتر مشکوکم هس بهت چندتا تمرین میدم انجام بده اگر دوست داشتی  همینجوری شب ک می خوابی و ...

ههمش با خودت بگو چطوری میشه نتیجه ام آر آی نشون دهنده سلامتی کامل بدنم باشه 

چطوری میشه ک بدنم از سلامتی کامل برخوردار باشه 

اگر نتیجه ام آر آی سلامتی بدنم رو نشون بده چی؟؟؟ 

اگر بدنم از سلامتی کامل برخوردار باشه چی؟؟؟؟ 

همش این سوالات و از خودت بپرس. با احساس خوب و ایمان ب خدا

حتی اگر دکتر مشکوکم هس بهت چندتا تمرین میدم انجام بده اگر دوست داشتی  همینجوری شب ک می خوابی و ...

ب منم گفتن مشکوک ب سرطان 

هنوز جواب آزمایشم نیومده😞شب و روز گریه میکنم

🌈کاربری سال ۹۷تعلیق شد😐🌈

بخدا انقد تو این یک هفته مم بخودم استرس دادم کل عمرم ندادم خستم من ک هیچ نشده خودمو باختم اخه من کی جنبشچ دارم خدا جووون الکی میزنم زیر گریه نه خوراک نه خاب