2777
2789

سلام‌.پسرم ۴ ونیم سالشه.‌..تو راهی منم دختره که دوهفته دیگه میاد.

میخواستم از مامانایی که تجربه داشتن بپرسم..برا تعویض پوشک نوزاد نیازه که که پسرمو دور کنم یا بگم برو بیرون؟؟؟؟چطور باید برخورد کرد که حساس نشه؟؟؟

و اگر سوالی راجب شکل و شمایل آ..لت تناسلی براش پیش اومد چطور براش توضیح بدم..ممنون میشم راهنمایی کنید🙏🏻🌹

- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن نبینه ک سوال نشه و حس های حنسیش فعال نشه

زیاد توضیح نده چون ممکنه بلوغ زودرس اتفاق بیفته

اگ بهش حریم خصوصی رو یادبدی بهتره 

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
اگه بدون جلب توجه تو اتاق عوضش کنی، هیچ اتفاقی نمی‌افته

یعنی بزارم ببینه تا براش عادی بشه؟

خب اون تو سنی هست که باید بهش یاد داده باشی که عضو خصوصی رو به جز مامان و بابا کسی نباید بیینه، حالا بهش یاد میدی این در مورد نی نی هم هست

من با اینکه بچه هام هر دو پسرن بهش یاد دادم

بخاطر خودش که یاد بگیره بقیه هم باید حریم اون رو رعایت کنن

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
سعی کن نبینه 

به هرحال میبینه..چون به قول دوستمون حداقل تا ۳ سالگی یاید پوشک بشه

اول اینکه اصلا رو پوشک عوض کردن حساسش نکن بعدش اگه از روی کنجکاوی خواست ببینه حتما بهش بگو آبجی خجالت می‌کشه نمیذاره پوشکشو عوض کنم برو اونور وقتی پوشکشو عوض کردم بیا

ای خدا دلگیرم ازت 💔 ای زندگی سیرم ازت 🥲

به هرحال میبینه..چون به قول دوستمون حداقل تا ۳ سالگی یاید پوشک بشه

میشه چرا نشه؟

موقع تعویض پوشک برو یه اتاق دیگه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

بله حتما موقع تعویض پوشک از پسرتون بخواهید که اونجا نباشه و حتی جوری باهاش رفتار یا صحبت کنید و در واقع تشویقش کنید که اگه جایی موقع تعویض پوشک حضور داشت خودش بره بیرون بهش توضیح بدین همون طور که تو خودت دوست نداری موقع لباس پوشیدن یا دستشویی رفتن کسی نگاهت بکنه بقیه هم این رفتار رو دوست ندارن 

در رابطه با دومین سوالتون واقعا نمیدونم چون تا به حال برای خودم پیش نیومده و نمیدونم جواب درست توی این سن چیه فقط فکر میکنم نباید حساس یا کنجکاوشون کرد باید بگی اشتباه میکنی اینطوری نیست

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

من وقتی اولین داداشم به دنیا اومد ۱۰ سالم بود خودم پوشکشو عوض میکردم و میشستمش ۱۲ سالگیمم دومیش به دنیا اومد اونم همینطور. هیچوقت برام عجیب نبود و کنجکاوی نکردم تا ۱۷ سالگی هم تو مسائل جن،سی صفر بودم حتی نمیدونستم بچه چطور به دنیا میاد، ولی بازم نمیدونم شاید همه مثل هم نباشن

اگر دیوانگی کردم دلم خواست 
من وقتی اولین داداشم به دنیا اومد ۱۰ سالم بود خودم پوشکشو عوض میکردم و میشستمش ۱۲ سالگیمم دومیش به د ...

منم ۷ ساله بودم داداشم بع دنیا اومد ولی به قول شما تا ۱۷ سالگی هیچی نمیدونستم...کنجکاوی هم نکردم و اینکه مادرم هیچوقت حساسم نکرد که نبینم...ی وقتایی کمکش میکردم حتی تو پوشک کردن....اما بچه های الان ماشالله چیز دیگه آن...تا جواب ی سوالو به صورت منطقی نگیرن کوتاه نمیان☹️