2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بين بچه ها

517 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من از اين كه مادرم فرق ميذاره بين من و خواهر و برادرم واقعا دلخورم حتي امروز به روش اوردم مثلا تولد خواهرم پنج تومن داده بهش تولد من حتي يادش نبود يا رفته مشهد سوغاتي اورده سه تا سه تا واسه خواهرو برادرم واسه من يدونه بليز نخي اورده خداشاهده من اصلا واسه لباسش نيستم ولي خيلي ناراحت ميشم حتي امروز به روش اوردم گفتم چرا فرق ميذاري بين بچه هات ميگه اخه خواهرت جدا شده تو خونه منه تو خونه شوهرتي ميگم خب چه فرقي داره منم بچتم اونم بچته خيلي ناراحت ميشم شما باشد واكنشتون چيه يعني من كار بدي كردم بهش گفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو و داداشم عادت کردیم یه فرقای بین ما ۲ تا و خواهرم

ی جوری مامانم خواهرمو بیشتر دوست داره که فقط ما ۲تا حسرت می‌خوریم

حال خوبش برای خواهرمه

کادوهای خوب برای خواهرمه

ارج و قرب تو جامعه برای خواهرمه

ولی منو و داداشم هیچ فقط گاهی اوقات حس میکنه ی دختر ۲۲سلله و ی پسر۳۵ساله داره

اونم از ترس خداست وگرنه چاره داشت اونم مالیده میشد

ی جورایی ما تو خونه اضافيم 

اینم ذکر کنم خواهرم متاهل ۲تا بچه داره

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
منم خيلي ناراحت ميشم بخدا حرفي نزده بودم ولي امروز واقعا بغض كردم و گله كردم بعد خودم ناراحت شدم كه ...

عیب نداره بزار حداقل بدونن

اگر نگی میگن نمیفهمیدیم 

ولی واقعا دگرگون میشم 

حتی اگر اون که براش بیشتر انجام بدن من باشم 

حتی تو خانواده همسرم

دوست دارم همه رو به یه چشم ببینن

سوغات نداری نیار ولی واسه همه نیار داری واسع همه بیار 

.....

ببین نمیخوام اصلا شعار بدم یا حرف کلیشه ایی بزنم

من خودم نوزده سالمه و پارسال دقیقا مثل تو فکر میکردم و همش گریه و ناراحتی و اعصاب خوردی داشتم و خواهر من فقط یک سال از من بزرگتر بود اما بعد ک گذشت فهمیدم اصلا اینجوری نبوده و من فقط اینجوری برداشت میکردم و حساس شده بودم چون کنکور قبول نشده بودم همش به این دید نگاه میکردم ک چون قبول نشدم کسی بهم محل نمیزاره و اینا همش تخیلات ذهن خودم بود ک برای خودم میساختم هرروز

میخوام اینو بهت بگم ک شاید اونجوری ک تو روش زوم کردی و حساس شدی نیست شاید الان تو بازه ی زمانی بدی هستی و همه چیو ب ضرر خودت برداشت میکنی. من نمیگم مامانت برات لباس نخریده، اره خریده براش اما نگا کن ببین از اونور چ کاری برای تو کرده ک شاید برای اون نکرده باشه؟  منصفانه جواب این سوال رو به خودت بده. توهم بچشونی من تجربم رو گفتم💕

منو و داداشم عادت کردیم یه فرقای بین ما ۲ تا و خواهرم ی جوری مامانم خواهرمو بیشتر دوست داره که فقط ...

خداشاهده كار داره زنگ ميزنه بيا كمكم ولي اون خواهرم خونست دست به هيچي نميزنه يا خيلي چيزاي ديگه ميدوني حس ميكنم محبتاي زياديه من باعث شده تو چشمشون نباشم