2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💔😔منم دلم براش تنگ شده خیلی شوهرمم نمیگه اقلا ببرمش یکم سر قبرش درک نمیکنه چقد بده که همه رو داری ولی هیشکیو نداری 🥺

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
بگو عزیزم 

بابام فوت شده دلم براش تنگ شده🥺 هر چی بیشتر میگذره بیشتر نیاز داشتم که بود 

هیچ پشتوانه ای ندارم مامانم که بی زبونه فقط هر وخ میگم پول‌میخام داد پول ندارم داره😂

ن دایی خوبی دارم ن عموی دلسوزی دارم 

یه داداشم دارم که همش پی خوش گذرونی و این ور اون ور‌با دوس دخترشه 

مامانمم خیلی پسریه خیلی فرق میذاره بینمون 

خسته شدم🥺

💔😔منم دلم براش تنگ شده خیلی شوهرمم نمیگه اقلا ببرمش یکم سر قبرش درک نمیکنه چقد بده که همه رو داری ...

واقعا خیلی احساس تنهایی میکنم🥺 حتی اینارو به دوست صمیمیمم نمیتونم بگم چون درکم نمیتونه بکنه

واقعا خیلی احساس تنهایی میکنم🥺 حتی اینارو به دوست صمیمیمم نمیتونم بگم چون درکم نمیتونه بکنه

آره منم اون روز سر ظهر تو خیابون یه بویی خورد به مشامم که همه ی خاطراتم زنده شد باورت نمیشه نشستم گوشه جدول و کلی غصه خوردم 🥺نمیدونم چرا آدما درک نمیکنن 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج