2777
2789
عنوان

بی احترامی مرد به خانواده همسرش

9219 بازدید | 51 پست

سلام دوستان

سر یسری مسائلی که خیلی مفصله میونه شوهرم باخانوادم بد شد، یعنی خانواده من خیلی احترام میذاشتن و پدرم خیلی هوامونو داشت اما مشکل از همسرم بود ..

(توی تاپیک قبلم هست)  ماکارمون داشت به جدایی میکشید بخاطر رفتارای شوهرم اما خلاصه در نهایت من برگشتم سرزندگیم بخاطر بچم.

حالا توی خونه بین خودمون مشکلات هست اما تقریبا اوضاع آرومه ، ولی شوهرم قطع ارتباطه باخانوادم و اگر ببینشون سلام احوالپرسی نمیکنه خودشو میزنه به اون راه که مثلا ندیده..

و این منو خیلی عذاب میده

ما توی خانواده خیلی به بزرگترامون احترام میزاریم.

هرچی هم بهش میگم این رفتارت منو اذیت میکنه گوش نمیده.

من هیچ موقع به خانواده اون بی احترامی نکردم، حالم خیلی بده.  امشب باهاش بحث کردم و واقعا ازش دلسردم..  کسی هست مشکل منو داشته باشه؟

چیکار میکنین اینجور مواقع؟

فک کن اصلا وجود خارجی نداره،خودت برو خونه پدرت ،تعارفم نکن،مال منم اینجوری میکرد بدون دعوا یا مشکلی،۲۰سال زندگی کردم ۱۹سالشو ادا درآورد نمیومد خ نه خانوادم.الان بهش تعارفم نمیکنم میاد به زور .بدرک .ن اون موقع برام مهم بود نیومدنش نه الان برام مهمه.آدما خودشون با کاراشون ضایع میکنن و الا خانواده شما چه نیازی ب سلام اون داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم باخونوادش مثل خودش رفتارکن

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن

عزیزم برا همین میگن نیاید خانواده دختر روشون تو روی داماد باز بشه..

خالا که متاسفانه شده

اینو یک بحث جدید برای خودتون نکن

سعی کن بینشون رو حتی با دروغ اصلاح کنی

از زبون خانوادت دروغ مثبت به شوهرت بگی

از اون طرفم دروغ به خاتواده خودت...

اینطوری دیدشون بهم مثبت میشه

توهم باخونوادش مثل خودش رفتارکن

من با خانوادش رفت و آمد داشتم و خیلی هم با روی خوش رفتار میکردم اما حدود ۳ماه میشه منم تصمیم گرفتم مثل خودش قطع ارتباط کنم باهاشون بهشون هم گفتم علتش چیه.

اونام گفتن دوست داریم ببینیمت ولی اگر اینجوری راحتتری اشکال نداره.

اصلا نرفتن من پیش خانوادش براش مهم نیست. 

هی خواهر فقط به خاطر اینکه بحث و دعوا پیش نیاد تو خونم.مجبورم به سکوت🤕

مگه فک کردی مث تو دیگه نیست؟ماها اکثرمون داریم تحمل میکنیم زندگی نمیکنیم که،تا وقتی طرف مقابل نخاد قبول کنه ک مشکل داره ،دیگران دربرابرش وظیفه ای ندارن،نمیتونه از همه طلبکار باشه چه فایده حالا هی یاسین بخون تو گوش خر مگه اون اصلاح میشه؟من خودم دیگه زدم بیخیالی ،کلا ندیدش میگیرم ،آدمی ک نمیتونه بدون بحث و حرف مفت روز و شب کنه همون بهتره نبینیش

عزیزم برا همین میگن نیاید خانواده دختر روشون تو روی داماد باز بشه.. خالا که متاسفانه شده اینو یک ب ...

خانوادم چقدر احترامش داشتن، پدرم چقدر حمایت مالی کرد چون پدرشوهرم فوت شده، مثل یه پدر پشت شوهرم بود. 

از این بی چشم و روییش قلبم درد میگیره