2777
2789
عنوان

زاییدن خودش به تنهایی هنره!

942 بازدید | 65 پست

زایمان خودش به تنهایی کار سختیه. چه قدر زشته  بعضیا انسان رو با سگ و گربه مقایسه میکنن. که سگ می زاید و انسان هم می زاید و زایمان کار شاخی نیست و فقط تربیته که مهمه!!

چکاپهای حین بارداری که بچه مشکلی نداشته باشه. پوکی استخوان. خرابی دندان. ریزش مو. به هم خوردن تعادل هورمونی بدن. احتمال گرفتن دیابت دائمی. لکهای پوستی. ترک شکمی. افتادگی مثانه. کمردرد دائمی. افسردگی بعد زایمان. شب بیداری برای شیر، برای کولیک. درد و بخیه زایمان. عفونتهای بعد زایمان. نیازهای جنسی رفع نشده حین و بعد از زایمان. سرو کله زدن با شوهری که شرایط رو درک نمیکنه. ویارهای عجیب و غریب از تهوع و کاهش وزن تا..... 

چه قدر زنها رو تحقیر میکنن. چه قدر بد صحبت میکنن. اتفاقا زاییدن در ایران هنره. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولشکن بابا معلوم بود بی عقل بود و فقط میخواست یه چیزی بگه

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

همه جا هنره عزیزم. کسی که غیر از این بگه همونه که بهش میگن حیف درد زایمان مادرت 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

کاش اون تاپیک قفل نبود تا پست بذارم 

با این که اینجا مجازی ولی پست هرکس به اندازه شعورشه 

خیلی پیش اومده تو دعوا بین خانه دار و شاغل یا هر مقایسه دیگ بقیه رو میکوبن خودشون بالا بکش ولی فقط،شخصیت چیپ و درب داغون خودشون نشون میدن

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند