2777
2789
عنوان

خانواده خیلی مهم

155 بازدید | 13 پست

دوستای گلم،من بعد ده سال زندگی یه تجربه ای که دارم اینه،تو ازدواج خانواده خیلی مهمه،خیلی خیلی.هرچند هم که مرد خوب باشه،پشتت باشه،و از خانوادش دوری کنید ولی بازم ترکشای خانوادش میخوره بهتون.من تقریبا ماهی یکبار میرم خونه مادرش در حد یه سر زدن،شوهرم خیلی خوبه و هوام را داره ولی بعدش من با بغض میام از اون خونه بیرون و خواه ناخواه بهش غر میزنم،گله میکنم و حتی شوهرم پشتم را هم میگیره همیشه ولی خب تا یکی دو روز نمیتونم اعصابم را آروم نگه دارم و به زندگیم برسم.

دخترخانمایی که میگید خود طرف خوب باشه خانوادش مهم نیس،خوب بودن طرف که صد البته مهم ترینه ولی باور کنید خانوادش هم باید احترام گذاشتن بلد باشن و خیلی رفتارشون میتونه تو زندگی مؤثر باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقبقا . ادم احساس بی پناهی میکنه . کاش خانواده ی پسر یه کم ب پسرهاشون اهمیت بدن . 

بله عزیزم،دلم برا شوهرم هم میسوزه و میدونم نباید بهش غر بزنم ولی موقع ناراحتی اون را به چشم بچه ی اون خانواده میبینم فقط و بس🤣

موافقم ولی خوب در این صورت ازدواج نکنیم راحت تریم تو همین سایت نگاه کن شاید پنج درصد خانوادهدشوهر خو ...

خیلی خانواده های خوب هم داریم ولی خب بعضی ها هم مخالفت شدید خانواده پسر را با ازدواجشون میبینن و از همون اول بی احترامی شدید را میبینن ولی بازم میگن فقط و فقط خودش مهمه ، خانواده اصلا مهم نیست که این استباهه بنظرم حداقل ذهنیتشون را عوض کنن و بپذیرن که باید رو خودشون انقدر کار کنن که این مسائل نتونه اذیتشون کنه 

حداقل با دونستن این موضوع روبرو شدن باهاش هم راحتتر میشه

بله عزیزم،دلم برا شوهرم هم میسوزه و میدونم نباید بهش غر بزنم ولی موقع ناراحتی اون را به چشم بچه ی او ...

من دیگه الان غرنمیرنم .ولی خود همسرم خیلی دلسرد و ناراحته خیلییی زیاد . 

هرچی باهاش حرف میزنم بیخیال رفتاراشون شو دیگه عادت کن . حوصله ش نمیکشه زده ب سیم اخر. میگه دیگه رفت وامد نمیکنم پام پیش نمیره برم پیششون . بس ک بی محبتی و بی احترامی دیده.

این وسط گوشت قربونی منم چون مطمئنا از چشم من میبینن این رفتارای پسرشونو و خودشونو مقصر نمیدونن

من دیگه الان غرنمیرنم .ولی خود همسرم خیلی دلسرد و ناراحته خیلییی زیاد .  هرچی باهاش حرف میزنم ...

منم دقیقا مثل توئم، هردفعه ای بهش میگم خودت پاشو با بچه ها برو یه سر بزن که من مجبور نشم بیام ولی وقتی نمیره و به قول شما از چشم من دیده میشه مجبورم برم باهاش و بعدشم بهم میریزم.

من چیکار کنم که هنوز مجردم و خانواده خودم هرروز بهم بی احترامی میکنن🤦🤦🤦🤦

عزیزم،تو در هر صورت احترامشون را حفظ کن و انقد رو خودت کار کن که قوی بشی و اصلا نشنوی حرفاشون را،کاری که دقیقا من لازمه بکنم،قطع ارتباط یا هرچیز دیگه فایده نداره فقط باید بپذیرم و رو خودم و قوی شدنم کار کنم

عزیزم،تو در هر صورت احترامشون را حفظ کن و انقد رو خودت کار کن که قوی بشی و اصلا نشنوی حرفاشون را،کار ...

وای ولی من اصلا قوی نیستم 🤦 خداروشکر شرایط شما بهتره به هر حال زندگی مستقل خودتونو دارین اعصابم ضعیف شده منم خیلییی 27 سالمه هی درس هی ازمون ...خدا یه راهی باز کنه به زندگیای هممون🌈💖

وای ولی من اصلا قوی نیستم 🤦 خداروشکر شرایط شما بهتره به هر حال زندگی مستقل خودتونو دارین اعصابم ضعی ...

عزیزم،هممون نیاز داریم خودمون را قوی کنیم.شرایط همینه ولی این ماییم که باید تغییر کنیم،موفق میشی حتما