2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف کن

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
خیر  توی این دنیا قدرت و زور حرف اول میزنه

همچنین پارتی و پول

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
نه ندیدم ولی اعتقاد دارم  چی دیدی؟

ی خواهرشوهر دارم من ازش راضی نیستم ولی خدا ایشالا ازش راضی باشه

کلا ایراد میگرفت از من از همه چیم

ادمی ک از هرچی ادم مشروب خوره ایراد میگرفت و بارها ب من تیکه می‌نداخت ت داداشمو مشروب خور کردی(درصورتی ک شوهرم از اول بود ۱۰سال قبل من شروع کرده بود الانم بعد۹سال همینه)اخرین سری هم چند هفته پیش دلمو بد شکوند

دیشب دیدم دختر۱۳سالش مست پارست😊خیلی دوسداشتم بدونم وقتی بفهمه چ حسی بهش دست میده 

اره واقعا 

ما یه فامیل داریم خیلی باهاش رودروایسی داریم و اینا باهم مسافرت بودیم بعد مامانم و بابام باهم دعواشون میشه در حد کتک و اینا  مجبور شدیم زنا خودمون برگردیم بعد همش زن اون بنده خدا مامانمو دلداری میداد دعوای بدی بود بعد عمه بزرگمم با اینک مقصر اصلی دعوا بود همش میخندید فک کن قشنگ میخندید مامانمم بنده خدا خیلی اذیت شد 

بعد با اون فامیلمون ک گفتم زیاد رفت و امد انچنانی نداریم 

هنو ی سال نگذشته خیلی یهویی اون اقا داشته رد میشده از دم باغ دیده اونجاییم گفته بزار سر بزنم 

میاد و خیلی یهویی تر با اینک همه خوب بودن جلوی همون اقا عمم و شوهر عمم به شدت دعوای بدی میکنن باهم 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊