2777
2789
عنوان

خانمایی ک سزارین شدن بیاین لطفا

316 بازدید | 25 پست

خانما من ۶ روزه عمل شدم حالا ب دلایلی میخوام فردا برم خونه خودم چن تا سوال داشتم 

فردا رفتم رختخواب پهن کنم بخوابم یا ن ؟ 

غذا چی درست میکردین ؟ 

ظرفارو کی میشست ؟

چقدر سرپا وایسم؟ 

چقدر کارامو خودم بکنم؟

😬😬😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رخت خواب رو زمین بهتره با کمک همسر باقی کارا

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

هرکاری میتونی بکنی

ولی چیز سنگین بلند نکن

من تا ۴۰ روز کاراب خونه رو همسرم و مامانم انجام میدادن

بعد ۴۰ روز ورزش شروع کردم

شمام خوب استراحت کن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من نه سال پیش انجام دادم اما تا ده روز نمیتونستم کاری بکنم بعدشم که بخیه هارو کشیدم بسختی میتونستم کارای شخصیمو انجام بدم تا یکی دوماه همینجوری بودم .اما من کلا بد زخمم جاریم همون روز اول مث فرفره بود ماشالله .شما اذیت نیستی الان؟

تا بخیه تو نکشیدی  استراحت کن ظرفا رو زیاد نشور ب همسرت بگو بشوره مامانم مبگه زائو زیاد تو آب باشه مضره .غذاهم ساده درست کن زیاد سرپاواینستی

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.

خیلی رو خودت فشار نیار، کاراتو آروم آروم انجام بده، سنگینی برندار، خطرناکه 

ولی اگه کسی هست ک کمکت کنه بهتره تا ده روز استراحت کنی 

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼

داغ دلمو تازه کردی از بیمارستان ساعت ۴ اومدیم خونه بابا غرم یزد این چه شامیه خودم پاشدم  غذاهارو گرم کردم آوردم همه کار هارو خودم کردم مامانم خسته بود شبا تا صبح بیدار روزام،آشپزی  مامانم خسته بود 

کاراتو خودت بکن

هرچی دوست دارری بخورمنتها نفخ دار نباشه چون به بچت شیر میدی.حلیم خیلی خوبه بخور.کارای سنگین نکن

زیاد دولا راست نشو.اهسته و پیوسته کاراتو انجام بده.همسرتم تایمایی که بود بگو کمکت کنه.بعد ۲نفر ادم کاه کاری ندارن توخونه که بخوای همش سرپاباشی یاتمیز کنی.