2777
2789
عنوان

نی نی یار حذف تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 26 پست

مال منم حذف نمیکنن قبلا همشو حذف میکردن ، اگر بهونه شخصی بودن یا نبودن تاپیکه من چک کردم تاپیکای غیرشخصی فرستادن مثلا صلوات بفرستید برا حاجتم ، اینو حذف کردن 😐

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دقیقا. 

نمیدونم فازشون چیه صد دفعه فرستادم حذف نمیکنه 

صفحه ۳ رو حذف نکرده از صفحه ۱ خیلی کم حذف کرده 

یا چون زودتر از ۱۰ و نیم فرستادیم حذف نکرده یا کلا عشقی حذف میکنه 

اگر گزینه یک باشه پس اون تاپیکای اولی که حذف شدن قضیشون چیه ، یعنی طرف هم صفحه ۱ هم صفحه ۲۰ مثلا تاپیکشو فرستاده که حتما حذف کنن ؟ 

انگار بایدما هم صد مرتبه بفرستیم تا حذف شه در روز 😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

برای همین تاپیک اعتراض زدم. 

منم زدم ولی هیچ جوابی ندادن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبلا خیلی نی نی یار حذف قشنگ سر موقع تاپیکش باز میکرد بعد دونه دونه حذف میکرد لایک میکرد الان مدتی نه تاپیک رو سر وقت باز میکنه نه درست حذف میکنه انشالله ک‌ حالون خوب باشه و تنشون سالم و زودی دوباره روال قبل رو انجام بدن 

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال