2777
2789
عنوان

لیزر و اقدام به بارداری....

1315 بازدید | 7 پست

سلام دوستان ،من چندماه اقدام بارداری کردم نشد فهمیدیم شوهرم واریکوسل داره باید عمل کنه ،چند روز دیگه میریم دکتر ببینیم کی نوبت عمل میده دسگه نهایتا یکماع همه کارا طول بکشه،نمیدونم طول درمان واریکوسل چقدره ،کی میتونیم برای باردری اقدام کنیم و اینا،من هم واسه لیزر عجله دارم هم واسه بچه دار شدن و بارداری😐😓بنظرتون چقدر طول میکشع جلسات لیزر؟یا بعد عمل واریکوسل کی میشه اقدام کرد ؟چقد طول میکشع تا نرمال بشه؟بنظرتون برم لیزر الان یا نه؟گیج شدم

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیز  یه یک سال طول میکشه

جدی اینقدر زیاد؟من دلمو صابون 6ماه طول میکشه ،بنظرت اگه جلسات رو نصفه بزاریم چی میشه؟دوباره موها کامل برمیگرده تا مثلا بعد زایمان؟

لیزر شش تا ۸ جلس۶ زمان میبره دوران حاملگی نمیشه لیزر رفت و باید حتما همون بازه ای که میگن بری برا لی ...

اگه مثلا6جلسه بری و بعد باردار بشی چی میشه؟نمیشه بقسشو بعد زایمان رفت؟یا موها برمیگرده؟

جدی اینقدر زیاد؟من دلمو صابون 6ماه طول میکشه ،بنظرت اگه جلسات رو نصفه بزاریم چی میشه؟دوباره موها کام ...

میگن ۶ تا ۸ جلسه هست ولی باز طولش میدن شما برو لیزر تموم کن بعد که بعد حامله شو

🔴لایک نکن🔴