2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دفعه خونریزیم قطع نمیشد رفتم عمومی واسم نوشت خوردم خوب نشدم بعد رفتم زنان گف براچی اینارو خوردی باید میومدی پیش خودم تا خوب شی ودعوام کرد

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
نه فرقی نداره روی قند هم متفورمین اثر میزاره 

۲ ماهه می خورم دیروز آزمایش خون دادم قند ناشتا رو خیلی رفته بالا احساس کردم شاید از این دارو باشه

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
یه دفعه خونریزیم قطع نمیشد رفتم عمومی واسم نوشت خوردم خوب نشدم بعد رفتم زنان گف براچی اینارو خوردی ب ...

منم خونریزی داشتم دو ماهه استفاده میکنم این ماه در حد لکه پریود شدم می خواستم ببینم اشکال نداره

چنده؟من ۳ سال خوردم قند ناشتا با متفورمین ۱۰۰ بود

من متفورمین نمی خوردم قندم ۳ماه پیش ۱۰۵بود دیروز شده ۱۴۵ نمی دونم اشتباه آزمایشگاهی هست یا از دارو

وای ناشتا زیاده میخوای پریود شدی برو یه تست بزن

بله بردم دکتر گفت دیابت هست اخه نت هم خوندم این دارو رو قند خون تاثیر داره 

خیلی ببخشید میزان خونریزی هم کم شده بود؟چون من هر ماه ۳روز خونریزی شدید میشد الان در حد لک هست

اره بعده مصرف دارو هم روزش هم‌حجمش کمتر شده بود واسه چی دکتر بهت دادا؟

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم