2777
2789
بیسکوییتی
دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
به پوست سبزه شرابی و مسی و قهوه روشن میاد
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا توفاز رنگ مو نیستم هیچویت رنگ نمیکنم موهام طبیعی مشکی قهوه ای هست براق
هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....
الان یدونه تارموی سفید هم لای موهام نیست خیلی هم نرم ولطیف هست خیلیارودیدم کم سنترازمن موهاشون سفید یخاطر رنگ
هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....
مدو نمیدونم اما آمبره یا بالیاژ یا هایلایتای نسکافه ای و ..اینا قشنگه
اگه رنگ مو که فندقی ،شکلاتی،و سری گرم به همراه طبیعی برای پوستهای سبزه قشنگه
ببین رنگ چشمات چه رنگیه دو درجه روشنتر یا تیره تر کن
ولی هایلایت یا آمبره یا بالیاژ یا ترکیب دوتاش قشنگتره به شرطی که آرایشگرت ماهر باشه
پیجم بخوای دارم مدلاشو ببینی( تبلیغ نیست به هیچوجه فقط ایدست)
این تاپیکم راهنماییت میکنه
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=993253&postID=60726138