2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاک کردم عزیزم فک کردم بخاطر یه خط متنی که نوشته شده بود تو ریپ نمیوفته

منم همین فکرو کردم بعد دیدم جوابشو ک دادم میشه لینکشو باز کرد زود دیلیت کردم

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
بچه ها برای پوست صورت که پرتقالی شده و چاله چوله ریز داره چی خوبه؟؟دکتر میتونه خوبش کنه با بیفایده س ...

لیزر مخصوص بستن منافذ هست اگه اصفهانی برو مریم ملکی

اگه تهرانی برو نیلفروش زاده یا رادمنش

اگه اهوازی برو رادمنش

دیگه هر شهری یه دکتر خوب داره

شیراز هم دکتر فیلی کارش خوبه

عکس خودتو گذاشتی؟

ن خودم لکس قبلا گذاشتم یه روز عکسم موند ب زور گزارش پاک شد همش التماس خدا میکردم نمونه همون روز توبه کردم ک عکسمو دیگه نزارم...

لیزر مخصوص بستن منافذ هست اگه اصفهانی برو مریم ملکی اگه تهرانی برو نیلفروش زاده یا رادمنش اگه اهوا ...

مرسی عزیزم..صورت رو واقعا صاف صاف میکنه ؟هزینه ش چقدر میشه حدودا؟....بندرعباس هستم..به شیراز نزدیکترم..

مرسی عزیزم..صورت رو واقعا صاف صاف میکنه ؟هزینه ش چقدر میشه حدودا؟....بندرعباس هستم..به شیراز نزدیکتر ...

خواهش گلم...دیگه باید چن تا لیزرو استفاده کنی چند جلسه بری و خیلی رعایت کنی تا نتیجه ای ک میخوای رو بگیری..هزینه هم فک کنم اگه بخوای همه لیزرارو بری ۱۲ تومن بشه

.من خودم مزونیدلینگ کردم ...الان روز ششمم خواهرم ک منو دید اصن کفش برید از بس تغییر کرد پوستم منافذمم کوچکتر شدن لکهام کمرنگ شدن ..جای جوشام ک قهوه ای بود تقریبا محو شدن...اینجا هزینش ۱۳۵۰ شد با مواد خیلی خوب...ولی بقیه شهرا ارزونتره حتی ۶۰۰ تومنی هم هس بستگی ب موادش داره

کاش همینطور باشه والا.. منم تو آیننه بهترم تا گوشی.. میگم نکنه حقیقت رو دوربین نشون میده نه آیینه ...

نه عزیزم لنز دوربین بنظرت واقعی تر نشون میده یا چشمات که داره تو ایینه نگاه میکنه؟؟ 

کلا بعضیا بد عکسن 

خودمم همینجورم اما تو ایینه عاشق خودمم

مرسی گلم..شما تهران هستید؟

خواهش عزیزم...ن ..شهرستانم جنوب غربی ایران

مزونیدلینگو همه میتونن انجام بدن فقط موادش باید خوب باشه برو پیش یه دکتر خوشنام..ولی اگه بری لیزر بهتره مزو میگن اثارش موقتیه ولی لیزر ن