2777
2789
عنوان

کسایی ک سیر میخورن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 62 پست
راحت تر خورده میشه  شیرینم نیستا همچین از بر همدان ملایم تره  ولی ریزه ب درد غذا اینا نم ...

🤌😊

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس فکر کنم فقط همون سمت شمال میشه این غذا رو تهیه کرد درسته

بله

غذا نیست اشپل 

کنار غذا سرو میشه خیلی کم چون شوره 

نمک سود میکنن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چه جوری اشپل میپزن؟ کنار غذا میخورن یا خودش ی غذاس با نون یا برنج؟ 

نمک سود میکنن یعنی با نمک زیاد خشکش میکنن ی جورایی

کنار غذاست مقدار کم

الان تو همین عکس نسبتشو ببین چقد کمه مقدارش

نمک سود میکنن یعنی با نمک زیاد خشکش میکنن ی جورایی کنار غذاست مقدار کم الان تو همین عکس نسبتشو ببی ...

ببخشید چون خامه برای بدن انسان ضرر نداره؟آخه مثل اینه که داری گوشت خام میخوری..... 

من شنیده بودم اشپل ی غذاست که صبحا میخورن ی چیزی مثل نیمرو البته میدونستم. تخم ماهی هست😢

بعد اینکه گرونه؟

ببخشید چون خامه برای بدن انسان ضرر نداره؟آخه مثل اینه که داری گوشت خام میخوری.....  من شنیده ب ...

گلم خام نیست 

ببین نمک سود میشه 

مثلا شما گوشتم نمکسود کنی میتونی خام بخوری خیلی از لاکچری ها به عنوان مزه میخورن 

نه ضرر که نداره همون خاویاره خب منتها واسه ماهی سفیده 

رنگش نارنجیه 

با اشپل میشه غذا درست کرد مثلا ی مدل کوکو  اابته با اشپلی که شور نشده هنوز

ولی صبحانه نمیخوریم مثل نیمرو هم نیست 

گرونی شم بسته به کیفیتشه 

اشپل خوب مثلا قد ده سانت باشه حول و خوش ۳۰۰ 

۷۰ ۸۰ هم هست ولی خب اونا دیگه اشغالن