2777
2789
عنوان

حرکت عجیب جنین

292 بازدید | 14 پست

سلام، چند روز پیش که به پهلو دراز بودم مثل همیشه انگشتهای جنینم رو حس کردم که داشت به پهلوم فشار میاورد اما یهو از شدت فشار انگار انگشتها برگشت!!ازون روز استرس دارم میگم شاید من بد میخوابم وقتی به پهلوام انگار یه بخشی از شکمم زیرم میره، تا حالا کسی بوده حرکات جنینش تغییر اینجوری کرده باشه؟!ازون روز دیگه اون انگشتهای ظریف رو حس نکردم، حرکت جور دیگه ای شده.

میترسم نکنه دستش شکسته باشه😭😭😭

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ترکیدم با اون تحلیلت. خداییییش چطوری با خودت فکر می‌کنی

اون بچه الان تو آبه انگاری تو یه بادکنک پر آب. و اون بادکنک می‌تونه یکی دو سانت حر کت کنه. این ور اون ور بره. خشک نیست که. 

وقتی شما به پهلو خوابی بچه آن فشار میاره خوب از دستم باشن می‌ره عقب بعد هم میتونی قسم عباس بخوری انگشت دست بود ؟ 

چه حرفها میزنیا. 

اولین باره می‌شنوم چنین چیزی رو.

همه زنان باردار باید به پهلو بخوابن. و هییییچ زن بارداری نباید طاق باز بخوابه چون برا جنین خطرناکه. 

اون وقت تا حالااااا شنیدی جنینی متولد بشه انگشتی چیزیش شکسته باشه؟

بعد هم ماه چند هستی؟

چنین استخون هاش غضروفی و نرم هستش تا تو شکم مادره. قشنگ هم بلده مثل ماهی لیز بخوره. هیچیش هم نمیشه

تو رو خدا از این افکار منفی دور کن خودتو

یعنی ترکیدم با اون تحلیلت. خداییییش چطوری با خودت فکر می‌کنی اون بچه الان تو آبه انگاری تو یه با ...

اتفاقا از دکتر هم پرسیدم گفت شکستگی داخل رحم وجود داره!بعد شما اصلا متوجه نشدی من چی گفتم، انگشت ها رو که کامل حس می کردم و مشخصه بعد این مسئله اصلا ربطی به آب دورش نداره، آب دور بچه ضد ضربه هست اما اینجا بحث ضربه نبود، فشار درونی بود.

مثلا شما شیشه رو بذار تو لگن آب و بعد با سنگ و زور دستت بکوب روش، نمیشکنه؟!اگه سنگ رو پرت کنی تو آب، حرفت درست چیزی نمیشه. ولی فشار منظورمنه.

اتفاقا از دکتر هم پرسیدم گفت شکستگی داخل رحم وجود داره!بعد شما اصلا متوجه نشدی من چی گفتم، انگشت ها ...

شکستگی داخل رحم در اثر ضربه شدیده عزیزم. مثلا خدایی نکرده تصادف. پرت شدن مادر. خوردن زمین شدید با شکم. ضربه های اینطوری.

نه اینکه به پهلو به خوابی بچه فشار بیاره طوریش بشه. 

اصلا اینطوری نمیشه. نگران نباش

الان شما با پهلو و مالیدن فشاااااااار آن چنانی که مثال میزنی است و لگن و شیشه و سنگ و... وارد نکردی که فدات شم. 

مگه دور از جون با مشت و لگد افتادی به جون شکمت. خیلی عادی به پهلو خوابیدی

حالا یه کم بیشتر

بعد اینم بدون جنین توی شکم اگه زیادی زور وارد کنه نهایت باعث پار شدن کیسه آب میشه چون کیسه آب خیلی ضعیف تر از انگشت های دست بچه است.

که اینم تو ماه های آخر ممکنه اتفاق بیفته. 

الان شما با پهلو و مالیدن فشاااااااار آن چنانی که مثال میزنی است و لگن و شیشه و سنگ و... وارد نکردی ...

باشه ممنون عزیزم ولی خیلی بهتر بود اگه از اول با همین لحن صحبت می کردی نه با تمسخر و تندی.

من خیلی خیلی بدبین و منفی نگرم. سعی کردم خودم رو اصلاح کنم بعضی وقتها موفق میشم گاهی نه.

باشه ممنون عزیزم ولی خیلی بهتر بود اگه از اول با همین لحن صحبت می کردی نه با تمسخر و تندی. من خیلی ...

بله حق داری ببخشید. لحنم خوب نبود. من ویروسی شدم و اون موقع که پیامک رو دیدم درد شدید داشتم و شدید حالم بد بود. یهو پیلوت رو دیدم حالم بدتر شد

من کلا وسواس پیدا کردم روی بچه م. یکی دوبار بچه تکون میخورد حس کردم یه صدایی اومد ترسیدم دور از جون ...

اینقدر دوست دارم مثل این بی خیال ها باشم ولی هر روز یه فکر منفی و وحشتناک جدید میاد تو سرم😤