2777
2789

مواد لازم برای پختن کیک اسفنجی یا شیفون ۶ تخم مرغی رو لطفا بگین که چقد شکر و... نیازه

یه کیک خوب که مناسب خامه کشی باشه

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
با سه تخم مرغ درست ميكنم پف عالي در حد ده سانت ...ميخواي؟

بگو عزیزم

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم مرغ سه تا

آرد يك و نيم ليوان

شير نصف ليوان

روغن يك سوم ليوان

بكينگ ٢ ق چ

وانيل يك چهارم ق چ

كاكائو ٢ق غ(اگه ساده ميخواي به جاش آرد بريز)

شكر يه ليوان

تخم مرغارو ميزني با همزن و شكر رو چند مرحله بهش اضافه ميكني و پنج دقيقه بزن بعدش مواد مايع رو اصافه كن با وانيل بعدش مواد خشكو اضافه كن فقط قبلش الك كن

فر رو هم از قبل گرم كن ...قالب بيست سانت

به ازای هر تخم مرغ ۵۰ گرم شکر ۵۰ گرم ارد ۲ قاشق غذا خوری اب جوش وکلا ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر برا ...

مراحل تهیه اشم بگو عزیزم

من درست میکنم خوب میشه ولی اونطوری ک میخام پف نمیکنه انگار کیکم سنگین میشه یکم

ولی من شیر و روغن هرکدوم یه لیوان ریختم 

تخم مرغ سه تا آرد يك و نيم ليوان شير نصف ليوان روغن يك سوم ليوان بكينگ ٢ ق چ وانيل يك چهارم ق چ ...

بخام ۶ تخم مرغی درست کنم همین موادو ۲ برابر کنم خوب میشه نه؟

زرده وسفیده رو جدا کن سفیده هارو با کمی شکر بزن تا سفت بشه زرده هارو با باقی شکر ۵ دقیقه بزن کمکم ابجوش وکمی وانیل اصافه کن حالا اردو بکینگ پودر رو که سه بار الک کردی در سه مرحله همراه سفیده فرم گرفته به زرده ها اضافه کن وبا لیسک دورانی واروم هم بزن یعنی یک سوم ارد رو بریز مخلوط کن بعد یک سوم سفیده تا موادت یکدست بشه قاب ۲۰ سانتی ارتفاع ۱۰ -۱۲ حسابی پف میکنه 

من با این دستور کیک سفارشی برا تولد درست میکنم

زرده وسفیده رو جدا کن سفیده هارو با کمی شکر بزن تا سفت بشه زرده هارو با باقی شکر ۵ دقیقه بزن کمکم اب ...

ممنون عزیزم..الان برای ۶ تا تخم مرغ میشه بگی چقد مواد بریزم

زرده وسفیده رو جدا کن سفیده هارو با کمی شکر بزن تا سفت بشه زرده هارو با باقی شکر ۵ دقیقه بزن کمکم اب ...

کیک پایه بالاخره شیر داره یا نداره؟ شیر نزنم؟