2777
2789
عنوان

مشکلات مربوط به بند ناف

1748 بازدید | 15 پست

دوستان یک هفته پیش دخترم رو تو25هفته از دست دادم و جنین رو دادیم برای آزمایش، جوابش اومده و همه چیز سالم بوده،دکترم میگه بندناف یکم از نظر شکل ظاهری فرق داشته... دقیق نگفت چه فرقی،فقط روز عمل گفت یکم انگار طولش کوتاهه....میخوام ببینم کسی هست مشکل منو داشته باشه؟

دوستان اگر کسی به مشکل من دچار شده لطفا راهنماییم کنه، دارم دیوونه میشم،میترسم دوباره اقدام کنم برای برداری و باز هم تکرار بشه این موضوع.... چونکه کل زندگی جنین با بند ناف میچرخه،چونکه خدای نکرده اکسیژن بهش نرسه یا رشدش کم باشه اونو نمیدونم دیگه باید چیکار کرد

دوستان اگر کسی به مشکل من دچار شده لطفا راهنماییم کنه، دارم دیوونه میشم،میترسم دوباره اقدام کنم برای ...

دوست عزیز خدا بهت صبر بده و کمکت کنه 

حتما زیر نظر پزشک و با آزمایشات کامل باردار شو...من بارداری اولم مشکل خونرسانی به جفت داشتم خداروشکر بچم سالم به دنیا اومد هرچند با وزن خیلی کم ولی این مشکل بود و من بسیار تو سه ماهه سوم استرس کشیدم هر هفته داپلر و ان اس تی و .... گفتم شاید اون بارداریم ابن طور بوده ولی تو این بارداریم هم همون مشکل رو دارم و دوباره دارم با همون استرسا اواخر بارداریم رو طی میکنم..زیر نظر پریناتالوژیست هستم شما هم حتما به یه متخصص پریناتالوژیست مراجعه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز خدا بهت صبر بده و کمکت کنه  حتما زیر نظر پزشک و با آزمایشات کامل باردار شو...من بارد ...

درکت میکنم شرایط خیلی سختی داری،،،ایشالله به سلامت این دوره رو هم به پایان برسونی و نی نی رو سالم تو بغلت بگیری🤲🤲

نگفتن علت چی بوده؟یعنی بخاطر کوتاهی طول بند ناف بوده یا مشکل چیز دیگه بوده؟ از کی متوجه شدن که همچین مشکلی دارین؟ امکانش هست اسم دکترتون رو هم بگید اگ تهرانید

درکت میکنم شرایط خیلی سختی داری،،،ایشالله به سلامت این دوره رو هم به پایان برسونی و نی نی رو سالم تو ...

ببین به دلیل مقاومت شریان راه ارتباطی من و جنین خیلیییییی باریکه و عملا بچه خوب نمیتونه تغذیه کنه و اکسیژن و مواد غذایی کمی بهش میرسه به نوعی جنین دچار زجر داخل رحمی میشه 

من برای بچه اولم ۳۰ هفته متوجه شدم که خیلی دیر بود و دوماه پر استرس رو تا زایمان پشت سر گذاشتم خداروشکر جنین کم وزن ولی سالم متولد شد

این یکی رو چون احتمال بروزش وجود داشت از ابتدا دارو مصرف کردم و از هفته ۲۷ مشکل پیدا شد و الان داروهام بیشتر شدن ولی باز هم مثل قبلی تا پایان بارداری باید دائم سونو بشم

دکتر پریناتالوژیستی که تهران میرم خانم دکتر محبوبه شیرازی هستن

ببین به دلیل مقاومت شریان راه ارتباطی من و جنین خیلیییییی باریکه و عملا بچه خوب نمیتونه تغذیه کنه و ...

نمیخوام اذیتتون کنم ازتون سوال زیاد بپرسم ولی میخوام ببینم از همون روز اول رشد جنین کم بود،آخه وقتی تو هفته ۲۵ که سونو شدم گفتن جنین ۶۶۰ گرمه 

میخوتم بدونم اولش برا شما نرمال بود بعد یواش یواش رشدش کم شد یا از همون اول کم بود؟

نمیخوام اذیتتون کنم ازتون سوال زیاد بپرسم ولی میخوام ببینم از همون روز اول رشد جنین کم بود،آخه وقتی ...

نه عزیزم بپرس 

ان تی نرمال و آنومالی حدود ۲۰ گرم کمتر از نرمال ولی وضعیت مناسب خونرسانی جفت ...سر بچه اولم که ۳۲ هفته رفتم و متوجه رشد کمش با توجه به سنش و مشکل خونرسانی ضعیف جفت شدم که این روند تا پایان بارداریم تشدید میشد و ادامه داشت....با توجه به تجربه قبلی این بار ۲۶ هفته سونو داپلر دادم که هم جفت بازم مشکل خونرسانی داره و هم جنین عقب تر از سن بارداریه

ببین به دلیل مقاومت شریان راه ارتباطی من و جنین خیلیییییی باریکه و عملا بچه خوب نمیتونه تغذیه کنه و ...

سونو ان تی و آنومالی من هیچ مشکلی نداشت ولی نمیدونم چرا قلبش وایساد

من یکماه پیش مسافرت رفتم،خیلی بد مسیر بود خیلی تکون خوردم،نمیدونم بخاطر اون بود یا اصلا تاثیر نداره این قضایا..

سر بچه اولم من هیچ مشکلی نداشتم ولی نمیدونم سر این یکی چرا همیچین مکلی پیش اومد،الان ۹روزه گذشته از زایمانم ولی هنوز نتونستم با این قضیه کنار بیام،انقدر تو این سایتا میچرخم تا ببینم کسی مشکل من رو داشته...چیکار کرده....

نه عزیزم بپرس  ان تی نرمال و آنومالی حدود ۲۰ گرم کمتر از نرمال ولی وضعیت مناسب خونرسانی جفت .. ...

به شما دکترتون آمپول انوکسا و آسپرین نداد که این مشکل دوباره تکرار نشه؟

به شما دکترتون آمپول انوکسا و آسپرین نداد که این مشکل دوباره تکرار نشه؟

آسپرین که از ایتدا مصرف میکردم سر این بارداریم از هفته ۲۷ هم دوتا شده آسپرینم برای آنوکسا هم فعلا پریناتالوژیست بهم گفته دست نگه میدارم احتمالا از بعد هفته ۳۰ بهم بده 

چون آنوکسا جفت رو زود پیر میکنه 

آسپرین که از ایتدا مصرف میکردم سر این بارداریم از هفته ۲۷ هم دوتا شده آسپرینم برای آنوکسا هم فعلا پر ...

چقدر بد از اینکه آنوکسا جفتو پیر میکنه!!!اصلا نمیدونستم این موضوع رو...تازه داشتم امیدوار میشدم که با آنوکسا شاید دوباره تکرار نشه این اتفاق...ولی انگار هر دارویی استرس خودش رو داره

آسپرین که از ایتدا مصرف میکردم سر این بارداریم از هفته ۲۷ هم دوتا شده آسپرینم برای آنوکسا هم فعلا پر ...

راستی شما از دکترتون راضی هستید؟

راسیتش من بین دکتر شعرباف و شیرازی موندم کدومش رو برم

چقدر بد از اینکه آنوکسا جفتو پیر میکنه!!!اصلا نمیدونستم این موضوع رو...تازه داشتم امیدوار میشدم که ب ...

به هر حال هر دارویی عارضه داره ولی دیدم آی وی افی ها از اول تا آخر بهرداریشون هم میزنن و مشکلی براشون پیش نمیاد

راستی شما از دکترتون راضی هستید؟ راسیتش من بین دکتر شعرباف و شیرازی موندم کدومش رو برم

تا به سلامت زایمان نکنم نمیتونم نظر قطعی بدم باید ببینم چطور با موردم برخورد میکنه تا آخرش...دکتر زنان خودم متوجه میشم که کاملا شوکه شده از مشکلم و یه جورایی ترسبده ولی خب ایشون با توجه به اینکه موارد مشابه زیاد دیدن طبیعیه که آروم ترن و سعی میکنن شرابط رو مدیریت کنن

تا به سلامت زایمان نکنم نمیتونم نظر قطعی بدم باید ببینم چطور با موردم برخورد میکنه تا آخرش...دکتر زن ...

انشالله به امید خدا این چند هفته رو هم به سلامتی سپری کنی و نینیت رو سالم بغلت بگیری

خانمی بعد زایمان حتما بیا و خبر سلامت نینیت رو بهمون بده