2777
2789

من امسال هیچی نخوندم حتی امتحانات نهایی هم خوب نخوندم طوری که بالاترین نمرم ۱۵ میشه یعنی از ۷ تا ۱۵ محدوده نمراتمه 

میخوام پشت کنکور بمونم ولی همه عالم و آدم میگن نمون خب چیکار کنم برم رشته بدون کنکور که هیچ آینده ای نداره؟ البته حقم و لیاقتم همینه چون تلاش نکردم ، خودم می‌دونم که سطحم واقعا ضعیفه حتی از دانش آموزای مناطق محروم بدتره 

میخوام به خودم فرصت بدم یه سال ولی از این میترسم که شاید رتبم بدتر بشه یا بازم نخونم 

میشه اونایی که مثل من بودن و پشت کنکور موندن و سال بعدش خوندن بهم یه چیزی بگین من اینقدر حالم بده که حتی نمیتونم گریه کنم با هیچ کسم تو خونه نمیتونم در این مورد حرف بزنم فقط اینجا حرفامو میتونم بگم 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

خب بستگی به خدت داره فک میکنی یه سال بمونی واقن میخونی؟

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با همین شرایط تصمیم گرفتم بمونم

مطمئنم اگه خوب بخونم یه رشته‌ی خوب میخونم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

همه چی ممکنه ولی مطمئن باش بدتر از این نمیشه من خودم سال اول نخوندم سال دوم خوندم رشتم ریاضی بود ۷۰۰۰ شدم دولتی قبول شدم ولی تهران نبود خانوادم گفتن نه شهرستان دوره نمیشه و فلان مجبور شدم برم آزادی که سال اول با همون رتبه قبلی هم می‌تونستم برم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

نگاه کن 

اگر که هدفت رو پیدا کردی مطمئن شدی پاش وایمیسی امسال بشین وگرنه پشت کنکور موندن احمقیه 

و بس 

شاید استعداد تو درس نباشه اون هدف و علاقت رو پیدا کن پاش وایسا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

ببین خیلی خیلی سخته پشت کنکور موندن 

از نظر روحی 

از نظر فشار و غرغرای خانواده 

از نظر کنایه ها 

اما ببین خودت میتونی به خودت قول بدی که بخونی؟

بحث یه روز دو روز نیس بحث یک سااال دیگه اس

وسطش جا نمیزنی؟

بعدشم تو شایسته بهترین ها هستی تلاشتو برای خودت بکن 

من امسال میرم یازدهم با روزی چندساعت میتونم ببندم؟دهم صفرم 

نمیدونم ولی اونقدری نخون که خسته بشی دوست خودم دهم شش هفت ساعت میخوند الان جا زده ، بنظرم سه چهار ساعت خوبه البته اگه میتونی با قلم چی پیش برو ، یکی از اشتباهات من این بود فکر میکردم همه تستای کتاب باید زده بشه در صورتی که میتونی زوج ها رو بزنی فرد هارو هم برای تمرین بیشتر بعداً 

منم با همین شرایط تصمیم گرفتم بمونم مطمئنم اگه خوب بخونم یه رشته‌ی خوب میخونم 

الان میخونی یا نه ؟ من از استرس نمیتونم 

الان میخونی یا نه ؟ من از استرس نمیتونم 

نه من از مهر احتمالا شروع کنم

استرس باعث میشه کارت خراب شه عملکردت بیاد پایین تو که نمی‌خوای اینجوری شه؟ پس استرس نداشته باش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم