سلام عزیز. لیوان بالا نمیاد.
لیوان رویی رو هر طور دوست داری بذار وسط قالب. دهنه اش بالا باشه یا پایین فرقی نداره. بعدش از اینکه لیوان رو گذاشتی، کل قالب و لیوان رو با ارده و روغن (در حد یک قاشق غذاخوری) چرب کن. روغن زیاد نریز. چون روغن زیاد باعث میشه کیک سنگین بشه و پف نکنه در حدی روغن بریز که کمی چرب بشه. اگه ارده نداری، روغن بریز و کامل بمال به قالب و دیواره لیوان، بعدمقداری آرد الک کن روش تا بپوشونه. آرد کم بریز. تا جایی که یه لایه خیلی نازک باشه. بعد آرووم ضربه بزن آرد اضافی از قابلمه بریزه بیرون. (روغن تنها نباشه. روغن با ارده یا روغن بعدش الک کردن آرد. به جای روغن خوراکی میتونی یه تیکه کوچک کره پاستوریزه آب کنی)
اصلا بوی داغی نمی پیچه . دمکی رو نخی بذار. حتما هم کیپ باهش که هیچ بخاری بیرون نیاد. زیر قابلمه رو هم زیاد نکن ته میگیره. شعله ای که موقع دم انداختن برنج داری، اون شعله خوبه. یا یه کمی بیشتر
درست کردی عزیزم عکسش رو بذار
عزیزم نصف قاشق چای خوری سرپر بیکینگ پودر هم بریز.
آرد و بیکینگ پودر رو حتما 4 بار از بالا الک کن. یعنی از بالا بریزه پایین. برای دفعه اول آرد رو کمتر بریز مثلا 1لیوان سرخالی یا یه کمی کمتر.