2777
2789

من بدون فر و همزن برقی و ارد قنادی و قالب کیک میپزم. 

اینو برای اونهایی میگم که از نظر مالی در فشارن و وسیله ندارن و میخوان کیک هم بپزن و کیف کنن. 

ارد بربری بگیرید. از نونوایی. اگر پیدا نکردید آرد لواش بگیرید بدون سبوس. 

همزن از این دستی های پره دار. من 25 تومن گرفتم. 

قالب نمیخواد. من قابلمه رویی یا الومنیومی استفاده میکنم. 

وانیل نمیریزم. یک یا دو دونه هل رو باز میکنم و دونهاش رو توی هونگ می کوبم. 

بکینگ پودر میخرم. یک بسته 60 تومنی، برای 20 تا کیک جوابه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دستور کیکی که خواستید از اینترنت بگیرید و مطابق اون درست کنید. 

فقط موقع همزدن تخم مرغ، حدود 15 دقیقه باید با شکر با همزن هم برنید. خیالتون راحت چنان پف میکنه و کشدار میشه که نگو. 

قالب رو یا با مخلوط روغن خوراکی و ارده چرب کنید یا کاغذ روغنی دونه ای 5 تومن بگیرید تهش بندازید. هر کاغذ روغنی چند تا کیک رو جوابه. 

دو جور میتونید درست کنید. قالبتون رو بذارید تو یه قابلمه بزرگتر. دقیقا تو نت گفته چطوری سرچ کنید. . قابلمه بزرگتره رو توش اب نریزید. دم کنیتونم حتما نخی بذارید

یا خود قالب رو بدارید روی شعله پخش کن. منتها باید تنظیمات شعله رو با تجربه بدست بیارید. 

https://s8.uupload.ir/files/img_20230616_204828_q608.jpg

برای این این کیک یک تخم مرغ، یک لیوان ارد، دو دانه هل، نصف استکان ابجوش، نصف استکان شکر، یک قاشق ارده و روغن برای کف قالب (یه قابامه رویی کوچک) مصرف شده. 

وسطشم یک لیوان رویی گذاشتم تو خالی بشه. 

این عکس ته کیکه که کنجد ها رو پاشیدم کف قالب. 

ارد بربری بگیرید. از نونوایی. اگر پیدا نکردید آرد لواش بگیرید بدون سبوس.  همزن از این دستی های ...

فقط یک یا دو تا هل رو باز کنید و دونه ها رو تو هونگ یا با گوشت کوب کاملا پودر کنید. بیشتر از دوتا هل نباشه. کیک تلخ میشه. در ضمن میتونید یک قاشق گلاب هم بزنید به مایع کیک خیلی خوب میشه. 

سلام 

من از دستورتون اسکرین گرفتم راضی باش🙏

س تا سوال هم داشتم 

لیوان رویی رو گذاشتی توی قالبتون مایع کیک رو ریختین لیوان رویی  نیومد بالا؟ 

لبوان رویی رو چرب کردین ک نچسبه ب مایع کیک 

فر دست ساز رو درست کردین بوی داغی تو خونه نپیچید یا کیک بوی بد نگرفت؟

ممنون میشم جواب بدین🌹

سلام  من از دستورتون اسکرین گرفتم راضی باش🙏 س تا سو ال هم داشتم  لیوان رویی رو ...

سلام عزیز. لیوان بالا نمیاد.

لیوان رویی رو هر طور دوست داری بذار وسط قالب. دهنه اش بالا باشه یا پایین فرقی نداره. بعدش از اینکه لیوان رو گذاشتی، کل قالب و لیوان رو با ارده و روغن (در حد یک قاشق غذاخوری) چرب کن. روغن زیاد نریز. چون روغن زیاد باعث میشه کیک سنگین بشه و پف نکنه در حدی روغن بریز که کمی چرب بشه. اگه ارده نداری، روغن بریز و کامل بمال به قالب و دیواره لیوان، بعدمقداری آرد الک کن روش تا بپوشونه. آرد کم بریز. تا جایی که یه لایه خیلی نازک باشه. بعد آرووم ضربه بزن آرد اضافی از قابلمه بریزه بیرون. (روغن تنها نباشه. روغن با ارده یا روغن بعدش الک کردن آرد. به جای روغن خوراکی میتونی یه تیکه کوچک کره پاستوریزه آب کنی)

اصلا بوی داغی نمی پیچه . دمکی رو نخی بذار. حتما هم کیپ باهش که هیچ بخاری بیرون نیاد. زیر قابلمه رو هم زیاد نکن ته میگیره. شعله ای که موقع دم انداختن برنج داری، اون شعله خوبه. یا یه کمی بیشتر

درست کردی عزیزم عکسش رو بذار

عزیزم نصف قاشق چای خوری سرپر بیکینگ پودر  هم بریز.

آرد و بیکینگ پودر رو حتما 4 بار از بالا الک کن. یعنی از بالا بریزه پایین. برای دفعه اول آرد رو کمتر بریز مثلا 1لیوان سرخالی یا یه کمی کمتر.