2777
2789
 نه شما ها هم گیچ شدین همراهم دارم میگم خواون زنه گفت حقته نامزدت بهت خیانت کرده فکرکرده واقعی ...

یعنی توش نوشته بودی که شوخیه؟!

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

peivandpeivandمدیر استارترعضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 212 @dokhibalooch        ...

این حرفای این خانوم هست که نی نی یارو داره ثدا میکنه خودش بهم فحش دادبعدکه من میخوام جوابشوبدم نی نی یار خاک توسرت بی تربیت peivand‍@

@نی_نی_یار_شب        ببین این خانوم چقدر راحت توهین می‌کنه و هر حرف زشتی ک لایق ...

نی نی یار برین تو تاپیک اخرش وتوتاپیکام اینه که منوبه فحش کشیده وهرفحشی که لایقش وفکر میکنه همه مثل خودشن به من میگه همه مثل تو نیستن

این حرفای این خانوم هست که نی نی یارو داره ثدا میکنه خودش بهم فحش دادبعدکه من میخوام جوابشوبدم نی نی ...

خاک تو سر خودت دروغگوی بی ادب خوبه همه گوه خوریات تو تاپیک قبلیت هست 

هرچی از دهنت درمیاد میگی و توهین میکنی بعد تاپیکاتو همه رو قفل می‌کنی ک من جوابتو ندم

چیزی ک عیان است چ حاجت ب بیان است....

اره من ترسوام 😏ولی مثل تو بددهن و بی آبرو نیستم 

توبی تربیت بهم اول فحش دادی ترسوبی ابروتویی بی شخصیت من خوپیش نامزدم نرفتم ما بلوچیم یاروحتی منو به خوبی ندیده مثل توخونیستم که هرشب پیش یه پسری

توبی تربیت بهم اول فحش دادی ترسوبی ابروتویی بی شخصیت من خوپیش نامزدم نرفتم ما بلوچیم یاروحتی منو به ...

خجالت بکش دهنتو آب بکش بفهم داری چی میگی حرفایی ک لایق خودته رو بار دیگران می‌کنی بی شعور 

@نی_نی_یار_3  

خاک تو سر خودت دروغگوی بی ادب خوبه همه گوه خوریات تو تاپیک قبلیت هست  هرچی از دهنت درمیاد میگی ...

بی تربیت تواول شروع کردی به فحش دادن عقده از خانوم اوکی وهرچی که خودت هستی روبه صورت فحش داری به من میگی ما بلوچیم افتاب مهتاب ندیده میگن کافر همه ارومثل خودش میبینه خاک توسرخودت اره یه تاپیکم دروغ هست تازه اومده بودم توسایت میخواستم بازدی بگیرم هرچندکاربدیه اما مثل توبی شخصیت نیستم که همه اروبه فحش بکشم عقده ای من حرفی نگفتم که شروع کردی به فحش 

😂😂😂😂😂

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.