خره عقده ای برو بخون من کی گفتم تو بغلش بودم گفتم بهم خیانت کرده نگفتم که من رفتم پیشش وفلان ما بلوچیم مثل توجنده نیستیم توبرو ببین چی نوشتم بعدبیابحرف تو اویزونی که رفتی توتاپیکت منوتگ کردی اویزون عقده ای بس سواد تویی که اینقدپیگیرمی رفتی تاپیکاموخوندی ههه من خوتاپیکاتوندیدم تویی که داری تاپیکامومیخونی اویزون عقده ای خراب هههههههه خره نفهم من اونجا الکی گفتم خیانت شده تا تاپیکم بازدیدبگیره وگرنه نامزدمن هرگز نه وقتی نه اهل خیانت ایناست 😂😂😂😂😂😂😂@peivand@peivand
نه شما ها هم گیچ شدین همراهم دارم میگم خواون زنه گفت حقته نامزدت بهت خیانت کرده فکرکرده واقعی ...
یعنی توش نوشته بودی که شوخیه؟!
یهصلواتمیفرستیواسه یکی شدن حکمتخداوحاجت دلمفرستادی بگوبراتبفرستم:)برماگذشتآنچهنبایدمیگذشتباقی عمرهرچهبادا بادا حکمتخداانگارنمیخوادبادلم یکی شه وقلبم شکسته دنبالچیزیتوتاتاپیکاممیگردیگلمن؟ این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم
خاک تو سر خودت دروغگوی بی ادب خوبه همه گوه خوریات تو تاپیک قبلیت هست هرچی از دهنت درمیاد میگی ...
بی تربیت تواول شروع کردی به فحش دادن عقده از خانوم اوکی وهرچی که خودت هستی روبه صورت فحش داری به من میگی ما بلوچیم افتاب مهتاب ندیده میگن کافر همه ارومثل خودش میبینه خاک توسرخودت اره یه تاپیکم دروغ هست تازه اومده بودم توسایت میخواستم بازدی بگیرم هرچندکاربدیه اما مثل توبی شخصیت نیستم که همه اروبه فحش بکشم عقده ای من حرفی نگفتم که شروع کردی به فحش
دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم.....🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.