2777
2789

من پرودرما میزنم

سبکه راضی ام

ولی گرون شده🙁

یمدلش هست داخلش مرطوب کننده هم داره

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من استفاده کردم پارسال خیلی خوب بود امسالم بی رنگشو گرفتم عالیه.من چون پوست صورتم خیلی روشنه خوشم نمیاد که پوستمو‌تیره میکنه واسه همین بی رنگشو گرفتم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
چنده عزیزم

ببین آخرین بار مدل ضد لکشو گرفتم ۲۱۰ یا ۲۲۰، از داروخونه البته، بعد رفتن دیجیکالا دیدم خیلی ارزونتر بود، الان‌یادم‌نیست.

همونجا ساده ش ۱۷۰ یا ۸۰ اینا بود

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

چرا خیلیا گفتن ک لک میاره!!!☹️

من ک بک نیاوردم من ‌این جن سال از ی داروخانه معتبر می‌خرم اصلا مشخص فیک هاش از جای معتبر بخر کد روش برن تو سایت شود مشخصات میاد بالا فیک نیس 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
ببین آخرین بار مدل ضد لکشو گرفتم ۲۱۰ یا ۲۲۰، از داروخونه البته، بعد رفتن دیجیکالا دیدم خیلی ارزونتر ...

این ضدافتاب الارو مادرم برام خریده ۴۵۰. حالا خوندم ک لک میاره نمیدونم بزنم یانه

خوبه من راضیم  الانم که باردارم مینرال الارو مصرف میکنم

دکتر من میگفت تو‌بارداری ضد آفتاب کودکان استفاده کنید

میگ کلا محصولات اینطوری ورژن کودکان استفاده شه بهتره

جالب بود برام

منکه سر اولی اطلاعات نداشتم رعایت نکردم

ولی حتما بزن ضد آفتابو، همینطوری پوست تو بارداری مستعد لک هست.

این ضدافتاب الارو مادرم برام خریده ۴۵۰. حالا خوندم ک لک میاره نمیدونم بزنم یانه

الارو اسمشو‌زیاد شنیدم

مارک معروفی ام هست

ولی استفاده نکردم‌نمیدونم.

ولی این پرودرما من خیلی راضی ام

دکتر من میگفت تو‌بارداری ضد آفتاب کودکان استفاده کنید میگ کلا محصولات اینطوری ورژن کودکان استفاده ش ...

درسته عزیزم 

من ۸ سال پیش دکترم ضد آفتاب کودکان برام نوشته بود .الان که باردارم بازم خودش این ضدآفتاب رو برام نوشت 

منم طبق نسخه دکتر خریدم 

البته قبلا زیاد الارو مصرف کردم 

یا الارو میخریدم یا ضد آفتاب لیراک 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌